• widzieliście to Autor: ~ja [83.6.247.*]
    https://www.imsig.pl/pozycja/2020/155/39946,%22GLG_PHARMA_SP%C3%93%C5%81KA_AKCYJNA%22
  • Re: widzieliście to Autor: ~Jaja [5.173.168.*]
    Nie widziałem tego i nie wiedziałem o tym. A szkoda. Spółka nic nie podaje w komunikatach. Wszystko robi się po cichu i za plecami akcjonariuszy. Teraz to pewnie wszystko jest pozamiatane. Ktoś przejmie cały majątek spólki, a akcjonariusze pozostaną z akcjami na pamiątkę. Ciekawe jak na tą informację zareagowało Apollo i duzi akcjonariusze. O tym też cisza.
  • Re: widzieliście to Autor: ~Smutny [89.68.35.*]
    Mam prosbe. Nie moge otworzyc tego linka. Co w nim jest?
  • Re: widzieliście to Autor: ~ja [83.6.247.*]
    Sąd Rejonowy dla Wrocławia-Fabrycznej we Wrocławiu, VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, ogłasza o wszczęciu postępowania o rozwiązanie bez przeprowadzania postępowania likwidacyjnego podmiotu o nazwie "GLG PHARMA SPÓŁKA AKCYJNA", zarejestrowanego pod numerem KRS 386579, ostatni adres: ul. DUŃSKA nr 9, kod pocz. 54-427, poczta WROCŁAW.

Wzywa się wszystkie osoby, których uzasadniony interes mógłby sprzeciwić się rozwiązaniu podmiotu bez postępowania likwidacyjnego i jego wykreśleniu z Rejestru, do zgłaszania okoliczności przemawiających przeciwko rozwiązaniu w terminie 3 miesięcy od dnia ogłoszenia.

W przypadku stwierdzenia, że podmiot wpisany do Rejestru nie posiada zbywalnego majątku i faktycznie nie prowadzi działalności, sąd rejestrowy może orzec o rozwiązaniu tego podmiotu bez przeprowadzenia postępowania likwidacyjnego i zarządzić jego wykreślenie z Rejestru.
  • Re: widzieliście to Autor: ~aj [83.6.247.*]
    Sąd Rejonowy dla Wrocławia-Fabrycznej we Wrocławiu, VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, ogłasza o wszczęciu postępowania o rozwiązanie bez przeprowadzania postępowania likwidacyjnego podmiotu o nazwie "GLG PHARMA SPÓŁKA AKCYJNA", zarejestrowanego pod numerem KRS 386579, ostatni adres: ul. DUŃSKA nr 9, kod pocz. 54-427, poczta WROCŁAW.

Wzywa się wszystkie osoby, których uzasadniony interes mógłby sprzeciwić się rozwiązaniu podmiotu bez postępowania likwidacyjnego i jego wykreśleniu z Rejestru, do zgłaszania okoliczności przemawiających przeciwko rozwiązaniu w terminie 3 miesięcy od dnia ogłoszenia.

W przypadku stwierdzenia, że podmiot wpisany do Rejestru nie posiada zbywalnego majątku i faktycznie nie prowadzi działalności, sąd rejestrowy może orzec o rozwiązaniu tego podmiotu bez przeprowadzenia postępowania likwidacyjnego i zarządzić jego wykreślenie z Rejestru.
  • Re: widzieliście to Autor: ~Smutny [89.68.35.*]
    A w jakim dniu bylo to ogloszenie?
  • Re: widzieliście to Autor: ~ja [83.28.54.*]
    Numer 155/2020 (6045) z 11 sierpnia 2020 r.
  • Re: widzieliście to Autor: ~ja [83.6.247.*]
    Myślę że zareagowali. W KRS jest nadal aktywna. Może trzeba samemu się także zainteresować
[x]
GLGPHARMA -1,02% 0,58 2019-06-03 15:53:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.