Co to ma byc! Miałem stopa ustawionego i mam teraz strate!!!!!! Niespodziewalem sie ze tak nagle zjedzie!!!
No nie to sa jaja jakies i co mam teraz odkupić drozej!!!
Dnia 2020-12-18 o godz. 14:39 ~Sugardady napisał(a): > To ostatnie zdanie mocno nie pasuje niestety do tej spółki, zobacz na wykres z okresu 5 lat
A co źle pisze że powolne ile razy tu tak powoli rosło i dało ładnie zarobić. W marcu szło tanio kupić i wywalić jak prezio sypał. Na beessie tez szło zebrać i teraz bo jest grudzień . Ja się nie bawię w drobne kwoty i nie musze latami siedzieć,kwestia kto i czym obraca. A teraz jest grudzien ,jeszcze podrygi bessy, do tego nci na kolejnym odbicu i sporo promocji grudniowych na sółkach. Można się obłowic
Dnia 2020-12-18 o godz. 14:52 ~up napisał(a): > Dnia 2020-12-18 o godz. 14:39 ~Sugardady napisał(a): > > To ostatnie zdanie mocno nie pasuje niestety do tej spółki, zobacz na wykres z okresu 5 lat > > A co źle pisze że powolne ile razy tu tak powoli rosło i dało ładnie zarobić. W marcu szło tanio kupić i wywalić jak prezio sypał. Na beessie tez szło zebrać i teraz bo jest grudzień . Ja się nie bawię w drobne kwoty i nie musze latami siedzieć,kwestia kto i czym obraca. A teraz jest grudzien ,jeszcze podrygi bessy, do tego nci na kolejnym odbicu i sporo promocji grudniowych na sółkach. > Można się obłowic >
A MOŻNA TU I TAM ,OWSZEM ALE LESZCZYNA SIĘ WYZEROWAŁ WIEC SIE NIE OBLOWI :))))))