• Wyzerowali mnie z akcji!!!!!!!! Autor: ~Bezsens [192.99.245.*]
    Co to ma byc! Miałem stopa ustawionego i mam teraz strate!!!!!! Niespodziewalem sie ze tak nagle zjedzie!!!
    No nie to sa jaja jakies i co mam teraz odkupić drozej!!!

Co to za gierki tu sie urzadza.
  • Re: Wyzerowali mnie z akcji!!!!!!!! Autor: ~herman [188.47.102.*]
    to teraz góra?
  • Re: Wyzerowali mnie z akcji!!!!!!!! Autor: ~up [51.38.19.*]
    Dnia 2020-12-18 o godz. 14:09 ~herman napisał(a):
    > to teraz góra?

W tym roku już nie .

Kolejny co dostał nauczkę że stawianie StopLoss w tych czasach to proszenie się o pozbycie akcji.

Zazwyczaj przed wzrostami takie numery się dzieję. Tu raczej zakładam powolne wzrosty bez szarpania

• Re: Wyzerowali mnie z akcji!!!!!!!! Autor: ~Sugardady [79.163.223.*]
    To ostatnie zdanie mocno nie pasuje niestety do tej spółki, zobacz na wykres z okresu 5 lat
  • Re: Wyzerowali mnie z akcji!!!!!!!! Autor: ~up [51.38.19.*]
    Dnia 2020-12-18 o godz. 14:39 ~Sugardady napisał(a):
    > To ostatnie zdanie mocno nie pasuje niestety do tej spółki, zobacz na wykres z okresu 5 lat

A co źle pisze że powolne ile razy tu tak powoli rosło i dało ładnie zarobić. W marcu szło tanio kupić i wywalić jak prezio sypał. Na beessie tez szło zebrać i teraz bo jest grudzień . Ja się nie bawię w drobne kwoty i nie musze latami siedzieć,kwestia kto i czym obraca. A teraz jest grudzien ,jeszcze podrygi bessy, do tego nci na kolejnym odbicu i sporo promocji grudniowych na sółkach.
    Można się obłowic

• Re: Wyzerowali mnie z akcji!!!!!!!! Autor: ~HAHAH [144.217.156.*]
    Dnia 2020-12-18 o godz. 14:52 ~up napisał(a):
    > Dnia 2020-12-18 o godz. 14:39 ~Sugardady napisał(a):
    > > To ostatnie zdanie mocno nie pasuje niestety do tej spółki, zobacz na wykres z okresu 5 lat
    >
    > A co źle pisze że powolne ile razy tu tak powoli rosło i dało ładnie zarobić. W marcu szło tanio kupić i wywalić jak prezio sypał. Na beessie tez szło zebrać i teraz bo jest grudzień . Ja się nie bawię w drobne kwoty i nie musze latami siedzieć,kwestia kto i czym obraca. A teraz jest grudzien ,jeszcze podrygi bessy, do tego nci na kolejnym odbicu i sporo promocji grudniowych na sółkach.
    > Można się obłowic
    >

A MOŻNA TU I TAM ,OWSZEM ALE LESZCZYNA SIĘ WYZEROWAŁ WIEC SIE NIE OBLOWI :))))))
[x]
GENRG 4,76% 0,18 2024-11-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.