Zakładam, że jest tu co najmniej kilku zawodników, którzy nawet specjalnie nie poczują jeśli kupią 100 akcji dziennie przez 2-3 tygodnie. Mnie się już to dobieranie trochę nudzi, bo już przeważyłem portfel Blirtem ponad swoje zasady.
Przy obecnych wolumenach takie zakupy w ciągu kilku dni wyciągną kurs powyżej 20.
Póki co papier zachowuje się podobnie jak we wrześniu - gdyby dalej miała być kalka sprzed kwartału, to poniedziałek, wtorek powinno zacząć ruszać. Niby nic dwa razy się na zdarza, ale zasada ta nie ma zastosowania do giełdy.
Tu raczej większość załadowana pod same pachy. Tylko cały czas jakaś drobnica kręci. Podobno pieniądz lubi cisze... tylko tu przez tą cisze wyczekujemy :) no ale cisza zawsze przed burzą, czy tam po najciemniejszej nocy nadchodzi świt czy jakoś takoś :D Fakt jest jednak taki, że trzeba cierpliwie czekać :)
spokojnie Panowie ja od poniedziałku podtrzymam te wasze 100 dziennie ale nie zdajecie sobie sprawy jaki potencjał ma ta spółka trochę cierpliwości rozumiem że nie dają nam co dziennie nowych rewelacyjnych espi bo to z różnych powodów inaczej zarządzana spółka, nie będę się zakładać ale wydaje mi się że jako cowidówka już w niedługim czasie będzie na prowadzeniu ( zyski netto z operacyjnej ) do tego rynki zbytu które spółka wypracowała i ma realne zamówienia do tego niski FF i nie do ogarnięcia pandemia jeszcze przez długie miesiące, cierpliwości pozdr :)