Witam mam pytanie do Was po ile moge wejść w ELZ. chciałbym jak najnizej po dzisiejszej sesji i jutrzejszej gdzie przylecą 3 wiedzmy czy w przyszłym tydziu realna jest cena mniejsza niz 5 zeta...................
czyli nie potrafisz merytorycznie odpowiedziec na pytanko serdecznie dziękuje Ci czyli mam racje no to czeka ponizej 5 zeta w chodzę w ELZ tylko jedno mnie niepokoi to Altus po min mozna spodziewac sie wszystkiego..................
Trochę nie wiem o co Ci chodzi z wiedźmami bo raczej nie ma kontraktów terminowych na Elzab chyba że są... xddd więc tutaj nic się nie zmieni w kursie... Dzisiaj lekki spadek ale przy jakim wolumenie... W ostatnim czasie wzrosty są przy dwukrotnie większym
obserwuję elz. od tydzia to mało wiem pozytyw dobra branza widzę wykres przed wybiciem , fundy opiekują się kursem dziś powinien zakonczyc na 5.4o a było 5.7o wyciągnięcie kursu na koniec sesji. negatyw Altus stać go na wszystko. KT namieszają jutro na WIG 2O oj namieszają a to moze przełożyc sie na nastroje na innych małych s-k.
Daj spokoj i nie reaguj na glupie posty gości i pisze sam nie wie co i do kogo takich jak on jest tu wielu dlatego ta gpw jest jaka jest a zapewne akcje ma już od dawna i ściemnia
oj kolego wiecej pokory a nie buty giełda lubi cierpliwych dobra rada azeby urosło musi spaść przypuszczam okolice 5 zeta moze nizej najblizszy tydzien pokaze kto ma racje duzych zysków Ci zyczę a prze dewszystkim cierpliwości.
nie zastanawia Cie to ze w ciagu 3 tydzi urosło 3o% fundziki premie dostaną i to one wyciagneły a moze wiesz po jakiej cence kupowały tylko teraz maję probrem albo będą miały tak wielkie obrotyu zrobić pewnie puszczą info po nowyw r. och tak sobie myślę ............... to tylko przemyslenia.............
Dajcie spokój. Ten gość tak skacze po forach i plecie co mu do głowy wpadnie. Przestaje jak już go wszyscy ignorują. Jakie ma pojęcie, to można na PKN sprawdzić, tylko po co?
Kochane inwestory skoro brdziecie czytac takich jak on to sie wyleszczycie za wczasu takich jak on przerabiam na eni i to jest piękne stary zjeb poczytajcie go a ja jestem Art i jestem. Prawdziwy i zawsze pisze prawdę