przegadałem z biurem ING i niestety ale nie ma takiej możliwości więc albo coś ci się pomyliło albo nie wprowadzaj ludzi w błąd, którzy teraz szukają wyjścia z tej trudnej sytuacji.
za stary jestem by ludzi w błąd wprowadzać ;) przez przypadek chciałem zobaczyc jaki zysk będe miał mna koniec roku i coś mi sie nie zgadzało .... akcie wyliczone za 0zł i jeszcze prowizje wzieli ( teraz niby nie liczą ) spróbuje skrin zrobic
to algorytm wylicza. Jak dostaniesz pit 8c to bedzie inaczej. Żadna strata z tego tytułu nie bedzie rozliczona przez żadne biuro. trzeba zainwestować 50 zł i sprzedac komukolwiek umową kupna sprzedaży za 1 grosz cały pakiet i wtedy biuro robi transfer i masz strate. Umowa jest podstawą różnicy cena zakupu - cena sprzedaży. Napisz na Insta do córki prezesa moze wie kiedy ojciec zacznie kase oddawać Fitptasiemleczko, albo do synusia Huberta P. To oni puścili cie z torbami.
zrobiłem skren ale nie pozwala mi go wysłać. wychodzi jakis komunikat że pochodzi z niedozwolonej witryny a robie tylko windows+shift+s prosze o maila to przesle
po jakiego grzyba jeden z drugim wkręcacie innych z tym zaliczeniem w straty? Jeśli takie cuda się odstawiły to pokażcie zrzut ekranu (wrzućcie jpg na jakiś hosting zdjęciowy i podajcie linka)