• NC Alert od stycznia 2021? Autor: ~Lao [103.210.14.*]
    Ludziska ładnie naganiacie po forach, ale jedno ale... ta Spółka na ujemny kapitał własny za 3Q, a tym samym ujemną wartość księgową... NC Alert i Fixy od stycznia 2021... ktoś Was tu chyba ładnie wkręca...:

Do segmentu NewConnect Alert, kwalifikowane są akcje emitenta, jeżeli zachodzi przynajmniej jedna z poniższych przesłanek:

-średni kurs akcji emitenta niższy niż 5 groszy;
    -ujemna wartość księgowa emitenta;
    -w okresie ostatnich 12 miesięcy na emitenta został nałożony dwa razy lub więcej regulaminowy środek dyscyplinujący;
    został złożony wniosek lub toczy się postępowanie upadłościowe/układowe/sanacyjne /likwidacyjne lub też ogłoszono upadłość/układ/otwarcie likwidacji lub otwarcie postępowania sanacyjnego albo też sąd oddalił wniosek o ogłoszenie upadłości ze względu na brak środków w majątku emitenta wystarczających na zaspokojenie kosztów postępowania;
    -biegły rewident wydał negatywną opinię z badania sprawozdania albo też wydał  stanowisko w sprawie odmowy wydania opinii, a sytuacja ta nie uległa zmianie przed dniem kwalifikacji.

Poprawcie mnie jeśli się mylę, chociaż widzę w danych spółki to co widzę...
  • Re: NC Alert od stycznia 2021? Autor: ~Hungry [185.201.40.*]
    No to, to by tłumaczyło te nieuzasadnione niczym wzrosty, ktoś chce wyskoczyć przed fixami i szuka jeleni naganiając po forach xD
  • Re: NC Alert od stycznia 2021? Autor: ~Grec [185.141.116.*]
    Wie ktoś coś o tych Fixach?
  • Re: NC Alert od stycznia 2021? Autor: -dareczek- [84.40.214.*]
    Fixy to taki system notowań.Człowieku doucz się i zacznij grać.I nie pytaj w przyszłości czemu się do 11 godz nie otwiera
  • Re: NC Alert od stycznia 2021? Autor: ~Grec [185.141.116.*]
    O matko, co to fixy to ja wiem, pytam, czy ta spółka rzeczywiście na fixy od stycznia przechodzi?
  • Re: NC Alert od stycznia 2021? Autor: -dareczek- [84.40.214.*]
    Ktoś coś napisał ale linka nie ma.Nie ma linka nie ma infa.Tylko linki a nie czyjeś bajanie
  • Re: NC Alert od stycznia 2021? Autor: ~Lao [103.210.14.*]
    Ale jakiego linka? Do warunków przesunięcia na NC Alert? Przecież to są informacje ogólnodostępne i każdy może sobie sprawdzić, ale proszę, a że mają ujemną wartość księgową to też mam link wstawić, czy każdy potrafi sobie w wynikach finansowych sprawdzić?

https://newconnect.pl/segmenty-rynku

• Re: NC Alert od stycznia 2021? Autor: ~Georg [162.218.91.*]
    Słusznie Kolega przestrzegał, ktoś tu trochę ludzi nabił na haki... - lądowanie na NC Alert i 2 fixy od 01/2021, komunikat GPW:

https://newconnect.pl/komunikaty?ph_main_01_start=show&ph_main_01_cmn_id=17536&title=Segmenty+NewConnect+(Komunikat)
  • Re: NC Alert od stycznia 2021? Autor: ~Heniek [37.47.141.*]
    Jak naiwnym trzeba być żeby kupować akcje takiej spółki? Mam nadzieję że te oszusty co se jej nakupili na fixach będą wisiały latami -- oszustwo niepopłaca.
  • Re: NC Alert od stycznia 2021? Autor: ~Wiem [31.0.127.*]
    Heniu Taki Roger szuka głupszych od siebie aby ten papier toaletowy sprzedać.... ale jest problem bo nawet leszcz wie ze to smiec!
  • Re: NC Alert od stycznia 2021? Autor: ~Info [89.64.110.*]
    Zaraz dolne widły
[x]
MOLIERA2 -18,78% 0,08 2025-11-14 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.