• po miesiącu Autor: ~dlkf [89.64.69.*]
    Zajrzałem na notowania Polarisitu. Współczuję tym którzy nie sprzedali akcji tej wydmuszki o czasie. Nauka na przyszłość - nigdy nie wierzcie naganiaczom na forach. Analizujcie sami
  • Re: po miesiącu Autor: ~Ewa [37.30.50.*]
    Masz rację
    To nawet nie stoi w miejscu
    Codziennie się obsuwa aż spadnie na groszowki
  • Re: po miesiącu Autor: ~ppp [79.162.218.*]
    pitolicie bez sensu, jak spadnie do 10gr to uśrednisz to co masz do 11gr i chwile poczekasz aż urośnie do 12gr i sprzedasz albo sprzedasz ja k będzie po 3zł, co za bekot produkujecie, no chyba że naiwnie pokupowaliście na samej górce za absolutnie wszystko co macie ale takim razie nie żal przedszkolaków giełdowych
  • Re: po miesiącu Autor: ~Erothh [79.188.111.*]
    Mam -50 proc.... trudno czekam...
    najwyżej stracę wszystko...
  • Re: po miesiącu Autor: ~tr [5.172.255.*]
    nie stracisz, poczekaj na nowy rok i wyniki, powinno być lepiej wtedy
  • Re: po miesiącu Autor: ~ppp [5.172.239.*]
    Jak coś spada to po to by potem urosnąć... chyba że to bankrut bez perspektyw i przyszłości co się zaraz zwinie - naprawdę w to chcecie wierzyć - po co? chyba tylko dla ściemy, by kupić krocie akcji dużo poniżej wyceny bo macie nadzieje na łatwy zarobek :)) a pytania "po ile wisicie" zgadnijcie po co są? (to ostatnie pytanie akurat do leszczy)
  • Re: po miesiącu Autor: ~dlkf [89.64.69.*]
    Rzecz w tym, że to chyba właśnie jest spółka bez perspektyw i przyszłości. Wystarczy sprawdzić.
    dlkf a jak tam radzi sobie OTL którego pewnie masz akcje? ;)
  • Re: po miesiącu Autor: ~dlkf [89.64.68.*]
    Radzi sobie coraz lepiej. Nawet negatywne info sprzed tygodnia nie spowodowało panicznej wyprzedaży. Mam po 3,60 i spokojnie czekam na wzrosty. Do Twojej wiadomości lubię kupować spółki wychodzące z kłopotów, bo dają szanse na duży zysk. Polarisit należy do innej kategorii, wydmuszek.
    wydmuszkę to zrobili spekulanci z końcówki Ark Royal wiele miesięcy temu, Polaris IT przedstawień teatraknych jak poprzednia spółka nie ma w planach :))
  • Re: po miesiącu Autor: ~Ewa [37.30.54.*]
    Kurs zmierza poniżej 1zl?
    Jak Wam się wydaje?
    Myśle ze to nie koniec spadków
    Codziennie jesteśmy nizej i nizej.
    Czy dolne ograniczenie kanału spadkowego wypada na ok 75gr?
  • Re: po miesiącu Autor: ~xxx [5.173.72.*]
    może tak być, tam na was poczekam
[x]
POLARISIT 8,80% 0,23 2025-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.