Zajrzałem na notowania Polarisitu. Współczuję tym którzy nie sprzedali akcji tej wydmuszki o czasie. Nauka na przyszłość - nigdy nie wierzcie naganiaczom na forach. Analizujcie sami
pitolicie bez sensu, jak spadnie do 10gr to uśrednisz to co masz do 11gr i chwile poczekasz aż urośnie do 12gr i sprzedasz albo sprzedasz ja k będzie po 3zł, co za bekot produkujecie, no chyba że naiwnie pokupowaliście na samej górce za absolutnie wszystko co macie ale takim razie nie żal przedszkolaków giełdowych
Jak coś spada to po to by potem urosnąć... chyba że to bankrut bez perspektyw i przyszłości co się zaraz zwinie - naprawdę w to chcecie wierzyć - po co? chyba tylko dla ściemy, by kupić krocie akcji dużo poniżej wyceny bo macie nadzieje na łatwy zarobek :)) a pytania "po ile wisicie" zgadnijcie po co są? (to ostatnie pytanie akurat do leszczy)
Radzi sobie coraz lepiej. Nawet negatywne info sprzed tygodnia nie spowodowało panicznej wyprzedaży. Mam po 3,60 i spokojnie czekam na wzrosty. Do Twojej wiadomości lubię kupować spółki wychodzące z kłopotów, bo dają szanse na duży zysk. Polarisit należy do innej kategorii, wydmuszek.
wydmuszkę to zrobili spekulanci z końcówki Ark Royal wiele miesięcy temu, Polaris IT przedstawień teatraknych jak poprzednia spółka nie ma w planach :))
Kurs zmierza poniżej 1zl?
Jak Wam się wydaje?
Myśle ze to nie koniec spadków
Codziennie jesteśmy nizej i nizej.
Czy dolne ograniczenie kanału spadkowego wypada na ok 75gr?