• 3 miesiace akumulacji i dzis dystrybucja Autor: ~Analityk [46.204.22.*]
    Pieknie wykres wyglada, 3 miesiace zbierali papier zeby dzisiaj ubrac ulice pod jakis list intencyjny, kazda jedna akcja sprzedana z batonow ktore ustawiaja na 33.8 33.9 34 jest dla nich czystym zyskiem.
    Zal patrzyc jak ludzie traca pieniadze
  • Re: 3 miesiace akumulacji i dzis dystrybucja Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Grunt że im się konta zgadzają :) troche jeszcze dystrybucji i zjazd na 20 zł , ale fakt spekulacyjnie można było tu znów zarobić jak przy ostatniej podbitce na 40 zł, niestety fundamenty cały czas żadne
  • Re: 3 miesiace akumulacji i dzis dystrybucja Autor: ~Ttt [5.173.56.*]
    A jak na peronie, wieje?
  • Re: 3 miesiace akumulacji i dzis dystrybucja Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    Dnia 2020-12-17 o godz. 09:49 ~Analityk napisał(a):
    > Pieknie wykres wyglada, 3 miesiace zbierali papier zeby dzisiaj ubrac ulice pod jakis list intencyjny, kazda jedna akcja sprzedana z batonow ktore ustawiaja na 33.8 33.9 34 jest dla nich czystym zyskiem.
    > Zal patrzyc jak ludzie traca pieniadze

normalny proces giełdowy zwłaszcza na spółkach z małą płynnością (wedle analizy jak zawsze poślizg tygodniowy - jeden słupek :) :) .. list intencyjny do niczego nie zobowiązuje nie powoduje też żadnych kosztów ale działa perfekcyjnie na wyobraźnie ulicy i pozwoli upchnąć cały pakiet obejmowany po 19 zł plus wszystko co służyło do "pracy" aby podnieść na ten poziom ..na TBL zawsze plotki dawały zarobić, a list intencyjny to nic więcej jak plotka .."może coś zrobimy ale może nic nie zrobimy" jest alibi jak by coś :) :) :) fakty niestety im nie służą kompletnie bo fakty zwłaszcza w cyfrach wypadają koszmarnie ..
  • Re: 3 miesiace akumulacji i dzis dystrybucja Autor: ~Figo [163.158.230.*]
    Zgadzam się że jest piękny wykres tylko że obaj widzimy co innego , nie można wykluczyć żadnego z scenariuszu łącznie w tym że to może być "nasadzenia " . Ja rozumiem że zaspokaja was 15 -20 % bo każdy ma zupełnie inne podejście do zarabiania i nie mam nic do skalpowania każdy robi to co lubi , ale dajcie już spokuj z tym straszenie to w tym momencie nie działa i co najważniejsze że się osmieszacie tymi waszymi analizami
    Kto co lubi ja bez nerwów wejde po 15-20 zł albo wcale, narazie sobie stoje z boku bo nie widać żadnych zmian na lepsze a wręcz widać zmiany na gorsze. Póki co to ruletka, kto lubi taką zabawe to śmiało :)
  • Re: 3 miesiace akumulacji i dzis dystrybucja Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-12-17 o godz. 10:29 ~Figo napisał(a):
    > Zgadzam się że jest piękny wykres tylko że obaj widzimy co innego , nie można wykluczyć żadnego z scenariuszu łącznie w tym że to może być "nasadzenia " . Ja rozumiem że zaspokaja was 15 -20 % bo każdy ma zupełnie inne podejście do zarabiania i nie mam nic do skalpowania każdy robi to co lubi , ale dajcie już spokuj z tym straszenie to w tym momencie nie działa i co najważniejsze że się osmieszacie tymi waszymi analizami

najważniejsze aby na tym "bazarze" zarabiać w jaki sposób ? to już indywidualna sprawa ...:) :)
    analizy ..?? cóż jeśli ktoś w nie nie wierzy powinien to traktować jako wróżby z fusów (taka zabawa) ..:) :)
    ale sa tacy którzy pod nie grają co jeszcze dziwniejsze dzięki nim zarabiają - czytaj ja ..:) :)
    historia 3 lat mojej obecności na tym walorze pokazuje że jednak na tym walorze te pseudo analizy sie sprawdzały w bardzo dużym stopniu ... niestety zwłaszcza te spadkowe :( :( :( i dzięki nim można było sporo kasy ochronić ..nie ma nic ważniejszego niz ochrona kapitału bo bez kapitału nie ma inwestowania czy też gry
  • Re: 3 miesiace akumulacji i dzis dystrybucja Autor: ~borewicz [89.75.157.*]
    a ja dzisiaj bez nerwów wyskoczyłem z lotosu. Szkoda ,że nie dwa dni temu ale zawsze 5 pln na akcji jest:)))
  • Re: 3 miesiace akumulacji i dzis dystrybucja Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    te same zagrywki co zawsze ... zlecenia po 29,60 są poniżej widełek na tę chwilę są bez znaczenia ale wizualnie swoje robią
    " jest popyt" :) :) :) stara dobra szkoła ...:) :)
    Schemat ten sam na którym zawisłem na haku na 2 lata, z boku jednak się troche przyjemniej na to patrzy :)
  • Re: 3 miesiace akumulacji i dzis dystrybucja Autor: ~nocomment [109.95.233.*]
    wy pewnie wszyscy jesteście mega bogaci skoro macie to tak rozpracowane pięknie
    Dnia 2020-12-18 o godz. 11:53 ~nocomment napisał(a):
    > wy pewnie wszyscy jesteście mega bogaci skoro macie to tak rozpracowane pięknie

niestety to nie jest takie proste ... na spółkach zarabia się tylko kiedy rosną .. ta spółka kosztowała 210 zł obecnie około 30 zł a jej minimum to 8,50 więc obrała niestety kierunek nie ten ..:) :) da się na niej zarabiać regularnie ale jak w piosence ..
    " trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny niepokonanym" chciwość i pazerność tu jest czasami mocno karana .. trzeba mieć świadomość że ta spółka od 2 lat nie przynosi zysku ze swojej działalności podstawowej więc jest .... "wydmuszka do grania"
    dla większego kapitału ..tacy jak ja są tylko jak pasożyty - przyklejają sie do żerującego grubaska skubiąc małe kęski z jego stołu
    Dnia 2020-12-18 o godz. 11:51 ~bart napisał(a):
    > Schemat ten sam na którym zawisłem na haku na 2 lata, z boku jednak się troche przyjemniej na to patrzy :)

z boku jest to w miarę przejrzyste i czytelne ale jak masz parę tysięcy akcji to emocje pokazują zupełnie inny obraz ..
[x]
TBULL -4,12% 3,26 2025-11-20 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.