• Zle sie dzieje formacja spadkowa uciekam na moderncom! Autor: edgar023 [5.172.238.*]
    Zle sie dzieje formacja spadkowa uciekam na moderncom!
  • Re: Zle sie dzieje formacja spadkowa uciekam na moderncom! Autor: aadam_slodowy [185.156.174.*]
    To nie ucieczka, tylko dobry wybór! :)
  • Re: Zle sie dzieje formacja spadkowa uciekam na moderncom! Autor: ~haha [83.11.87.*]
    Hahaha moderncom haha. Co to za spółka ? Życzę Tobie powodzenia w takiej spółce jak moderncom. Tutaj w Newag masz czysty zysk w trakcie trwania pandemii. ale jak kto woli. BYWAJ, szerokich fal.
  • Re: Zle sie dzieje formacja spadkowa uciekam na moderncom! Autor: ~PPP [85.193.222.*]
    A to ty tak uciekasz?
    Bo jakoś chętnych na te akcje nie brak :-D
    Ciekawe gdzie na GPW znajdziesz firmę produkcyjną z takimi wskaźnikami i PODPISANĄ perspektywą na 2 lata naprzód

Teraz można hejtować...
  • Re: Zle sie dzieje formacja spadkowa uciekam na moderncom! Autor: ~Kv [165.225.206.*]
    STARY TO JEST NUDNE.
    Jestes ich rzecznikiem prasowym, jak ktoś to ujal, czy faktycznie 5 lat liżesz rany ze strat  i stad te wpisy z trauma?
    Wskazniki to sobie wrzuc w excela, albo wypisz w zeszycie w kratke.
    Inwestorzy zwłaszcza drobni głównie kupuja akcje by zarabiać na aprecjacji kursu.
    Nikogo nie obchodzi co być "powinno" zdaniem wskaznikow czy innych madrych głów, a co jest.
    Pod katem inwestycji twoje docinki to amatorszczyzna i wodolejstwo, wiec nie zasłaniaj się jakims hejtowaniem.

• Re: Zle sie dzieje formacja spadkowa uciekam na moderncom! Autor: ~PPP [85.193.222.*]
    Leszczyku
    Przeczytaj ze zrozumieniem swój własny wpis
    "Jestes ich rzecznikiem prasowym, jak ktoś to ujal, czy faktycznie 5 lat liżesz rany ze strat  i stad te wpisy z trauma?"
    1. Jak bym był ich rzecznikiem, czy lizałbym rany?
    2. Kiedy akcje były po 16 i wszyscy się ze mnie wyśmiewali (to wtedy wymyślono moje drugie ja "analfabeta ekonomiczny"), a ja zniechęcałem do odsprzedaży, ale konsekwentnie skupowałem to co spadało... "to liżę rany"? :-D

A teraz temat przemilczany przez wszystkich mądrali.
    A jak myślisz, dlaczego od dnia debiutu giełdowego FF spadł z ponad 40% do dzisiaj chyba już poniżej 15% ?
    I jak w tej "kiepskiej" firmie znalazło się ponad 20 podmiotów w tym 18 OFE i TFI?. To niby jest słaba firma?

Pozdrawiam spokojny o przyszłości tej firmy i jej notowania w roku 2021. Nie wierzysz? To się zabawimy.
    PS mam nadzieję, że wczoraj odkupiłem do Ciebie i innych mądrali. A widziałem w..ku ..w jak akcje nie wpadały tam, gdzie trzeba i arkusz "nie nawigował" . :DDDDDDD

Odkupisz ode mnie w przyszłym roku a może za dwa :-DDDD
    Takie mam przeczucia ale są wybitnie subiektywne, fantasmagoryczne, i wygłoszone przez nudnego "analfabetę rynkowego". Ostatnio to moje trzecie "ja"

Nie, braw nie trzeba. Możesz hejtować.
  • Re: Zle sie dzieje formacja spadkowa uciekam na moderncom! Autor: ~Kv [165.225.206.*]
    Spokojny to ty tu byłes od debiutu, a potem moczyłes tyle lat kapital.
    I nadal te same bzdety wygadujesz, ze wiesz co będzie za rok-dwa na gpw.
    Patologi*a w pełnej skali.
  • Re: Zle sie dzieje formacja spadkowa uciekam na moderncom! Autor: ~Mim [77.255.159.*]
    Idealna pozycja do inwestowania a nie spekulacji, przy zakupie akcji koło 18 zł parę lat temu mamy kilka ładny procent na zysku i dywidenda, dla mnie idealnie,
[x]
NEWAG 0,50% 100,40 2025-11-28 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.