Hahaha moderncom haha. Co to za spółka ? Życzę Tobie powodzenia w takiej spółce jak moderncom. Tutaj w Newag masz czysty zysk w trakcie trwania pandemii. ale jak kto woli. BYWAJ, szerokich fal.
A to ty tak uciekasz? Bo jakoś chętnych na te akcje nie brak :-D Ciekawe gdzie na GPW znajdziesz firmę produkcyjną z takimi wskaźnikami i PODPISANĄ perspektywą na 2 lata naprzód
STARY TO JEST NUDNE. Jestes ich rzecznikiem prasowym, jak ktoś to ujal, czy faktycznie 5 lat liżesz rany ze strat i stad te wpisy z trauma? Wskazniki to sobie wrzuc w excela, albo wypisz w zeszycie w kratke. Inwestorzy zwłaszcza drobni głównie kupuja akcje by zarabiać na aprecjacji kursu. Nikogo nie obchodzi co być "powinno" zdaniem wskaznikow czy innych madrych głów, a co jest. Pod katem inwestycji twoje docinki to amatorszczyzna i wodolejstwo, wiec nie zasłaniaj się jakims hejtowaniem.
Leszczyku Przeczytaj ze zrozumieniem swój własny wpis "Jestes ich rzecznikiem prasowym, jak ktoś to ujal, czy faktycznie 5 lat liżesz rany ze strat i stad te wpisy z trauma?" 1. Jak bym był ich rzecznikiem, czy lizałbym rany? 2. Kiedy akcje były po 16 i wszyscy się ze mnie wyśmiewali (to wtedy wymyślono moje drugie ja "analfabeta ekonomiczny"), a ja zniechęcałem do odsprzedaży, ale konsekwentnie skupowałem to co spadało... "to liżę rany"? :-D
A teraz temat przemilczany przez wszystkich mądrali. A jak myślisz, dlaczego od dnia debiutu giełdowego FF spadł z ponad 40% do dzisiaj chyba już poniżej 15% ? I jak w tej "kiepskiej" firmie znalazło się ponad 20 podmiotów w tym 18 OFE i TFI?. To niby jest słaba firma?
Pozdrawiam spokojny o przyszłości tej firmy i jej notowania w roku 2021. Nie wierzysz? To się zabawimy. PS mam nadzieję, że wczoraj odkupiłem do Ciebie i innych mądrali. A widziałem w..ku ..w jak akcje nie wpadały tam, gdzie trzeba i arkusz "nie nawigował" . :DDDDDDD
Odkupisz ode mnie w przyszłym roku a może za dwa :-DDDD Takie mam przeczucia ale są wybitnie subiektywne, fantasmagoryczne, i wygłoszone przez nudnego "analfabetę rynkowego". Ostatnio to moje trzecie "ja"
Spokojny to ty tu byłes od debiutu, a potem moczyłes tyle lat kapital. I nadal te same bzdety wygadujesz, ze wiesz co będzie za rok-dwa na gpw. Patologi*a w pełnej skali.
Idealna pozycja do inwestowania a nie spekulacji, przy zakupie akcji koło 18 zł parę lat temu mamy kilka ładny procent na zysku i dywidenda, dla mnie idealnie,