• tak na prawdę Autor: ~Antoni [46.205.194.*]
    ten papier powinien być powyżej 5,00 PLN, ostatnie wyniki były niepomyślne ale to normalka przy tak wielkiej transakcji jaką przygotowali, trochę im księgowi na VAT zafajdali w papierac, ale należy mieć nadzieję że nie będzie tego dużo?!
  • Re: tak na prawdę Autor: ~ikar [46.205.194.*]
    chodziła nawet po 12,00 zł
  • Re: tak na prawdę Autor: ~fff [78.28.33.*]
    Dnia 2020-12-16 o godz. 21:31 ~ikar napisał(a):
    > chodziła nawet po 12,00 zł

i chyba na tyle "to se ne vrati", skoro fundy uciekają
  • Re: tak na prawdę Autor: ~Antoni [46.205.194.*]
    a może se vrati?!!! Nie ma po co trolować ta spółka ma zbyt mocne podstawy żeby te teksty chwyciły, tym bardziej że się produkujesz sam, może w obniżaniu kursu też jesteś sam? fff?
  • Re: tak na prawdę Autor: ~fff [78.28.35.*]
    Dnia 2021-01-18 o godz. 17:45 ~Antoni napisał(a):
    > a może se vrati?!!! Nie ma po co trolować ta spółka ma zbyt mocne podstawy żeby te teksty chwyciły, tym bardziej że się produkujesz sam, może w obniżaniu kursu też jesteś sam? fff?

antoś, borek ma mocne podstawy? rozbawiłeś mnie...
    naprawdę ma mocne podstawy? no to wymień je, a potem wyjaśnij, czemu rynek tego nie widzi od miesięcy, a nawet od lat, a kurs tylko spada i fundy uciekają?

nie zabraniam też pisać komukolwiek, więc produkuj się, ile chcesz i na ile potrafisz, dla mnie to nie problem, a jeśli masz problem z moim pisaniem - cóż, to twój problem

ja obniżam kurs - gdybym myslał twoimi kategoriami, moze bym to przyjął jako pochlebstwo, ale nie myślę tak jak ty

no i sam odpowiedz sobie na pytanie: od kiedy tu trzeba cokolwiek robić, by obniżyć kurs? przecież wystarczy patrzeć z boku, jak grawitacja działa

ale może to ty próbujesz czasem podawać kroplówkę i jakoś nic z tego nie wychodzi?
    ale tak serio, to pomyśl logicznie - chyba nie ja jestem adresatem czyichkolwiek pretensji, że rynek ignoruje tę spółkę, ani że fundy z powodu moich wpisów uciekają z tej inwestycji
  • Re: tak na prawdę Autor: ~KK [83.11.212.*]
    To prawda. Stara się atakować w odpowiedzi. Widać że nie ustaje w tym co robi płatny naganiacz - troll. myśli ze coś mu to da. Intelektualista zadający pytanie hoho.
[x]
BORYSZEW 0,62% 6,48 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.