Jest jeszcze ponad miesiąc do walnego . Na Inbooku było bardzo podobnie . Dobra okazja na zakupy . Jak to mówią pieniądz lubi ciszę:)
Tu jeszcze zleci się spekuła. Na razie walczą na balonach
Dnia 2020-12-29 o godz. 10:15 ~Enigma napisał(a): > wziałem dzisiaj akcje po 0,56 zł, jak kto chce sprzedać to biorę wszystko :)
cudów to ty nie wziąłes za 6 tys zł? słaby inwestor z ciebie pokaż że wezmiesz to za 63gr czyli 5605 szt .....nie masz tyle kasy niestety biedaku 3531.15 gr ?
Dnia 2020-12-29 o godz. 12:51 ~Jacobb napisał(a): > Jest jest kolego . 400k naskubane . Docelowo ma być 500k na longa ale spokojnie mam jeszcze miesiąc na podgryzanie niecierpliwych a może i dłużej:)
400 k ? niby kiedyś ty to naskubał jak ostatnio obroty mizerne , bierz chłopie bo bedziesz kupował po 1 zł jak ktos raz mocno pociagnie
Dnia 2020-12-29 o godz. 14:08 ~Jacobb napisał(a): > Kolego 200k to ja już miałem zanim ty słyszałeś o czymś takim jak inwestycje:) > > Regularnie skupowane od 2 miesięcy jeśli chodzi o resztę.
Tutaj zacznie robić się fajnie jak ruszą ze sprzedażą poprzez światowego dystrybutora a to mają już dograne. Stany, Europa,Chiny. To wystarczy . A domniemywać można, że pracują nad czymś nowym a hajs z giełdy pójdzie na ten właśnie cel. Jestem spokojny o tą inwestycję.
Dnia 2020-12-29 o godz. 19:06 ~haha napisał(a): > Dnia 2020-12-29 o godz. 18:57 ~Kr napisał(a): > > Widze ze sie pocieszasz .Ja to widze w czarnych kolorach. Widac ze podbijaja I wychodza. > > wychodza? GDZIE TO WIDZISZ\/ NAGONIE SPADKOWY ?
7 tyś obrotu - widać, że gruby ucieka :DDD
co za pierdoły wypisujesz, chłopie... :D
i ten zrzut na koniec po 0.47 gr przeciez to widac gołym okiem ze to leszcze sprzedaja skoro inwestor płaci 0.75 gr a leszcz sprzedaje po 0.47 gr albo on jest głupi albo niecierpliwy albo to i to
Dnia 2021-01-24 o godz. 13:45 ~kales napisał(a): > > obecna cena to smiech na sali > a leszcze sprzedajac oni chyba niewiedza nic o spółce > i o nowym inwestorze co objoł mln akcji płacac po 0.75gr
jeszcze nie objął ale obejmie niedługo, a niektórzy mają okazje nisko dobrac bo ktoś specjalnie zbija kurs
Kales samo przejęcie raczej nie będzie spektakularne dla kursu ale najbliższe miesiące po z pewnością tak . Uzbrojcie się w cierpliwość bo spekulacyjnie na tym papierze raczej fajerwerków nie będzie ale swingowo może być fajnie