01 - 5,8 mil 02 - 6,2 mil 03 - 10,3 mil 04 - 9,2 mil 05 - 6,9 mil 06 - 6,6 mil 07 - 7,4 mil 08 - 6,5 mil 09 - 5,9 mil 10 - 6,8 mil
11 - 4,4 mil - konwersja na wszystkich grach historyczna :) :) :) - 0,01 %
kurs minimalny w tym roku 8,50 zł kurs obecny prawie 32 zł ...hhmmmm.. jakieś przemyślenia ??
czekamy na 50 zł czy może na 100 zł za akcje .?? :) :) :)
Dnia 2020-12-15 o godz. 18:23 ~Figo napisał(a): > Ghost - man najwyraźniej zmienił się z inwestora technicznego na fundamentalnego
nic z tych rzeczy ... od wielu lat technika co pokazuję w swoim wątku (tak jak dziś na wskaźniku wolumenu) ..ale czasami dobrze jest zerknąć jak się ma technika do aktualnej sytuacji finansowej na spółce w rzeczywistych cyfrach ...
Dlatego byłem trochę zdziwiony gdy po dłuższej przerwie wróciłem na walor widzę jak ghost analizuję fundamenty . Jestem tu już z przerwami dobre 3 lata . Popełniłem błąd sprzedając zbyt szybko po panice i obserwowałem jak kurs pnie się do góry nie narzekam bo tak jak pisałem wtedy przezucilem się na HRP ale gdy rynek zawrócil na tbull i zrobił retest wstęgi miesięcznej to musiałem się podłączyć . A pro po pobrań wydaje mi się że mało kto teraz zwraca uwagę na to liczą się stare oraz nowe projekty które jak było podane w wywiadzie lada moment ujrzą światło dzienne dlatego uważam że to nie jest dobry moment na sprzedaż warto jeszcze poczekać z miesiąc .
Dnia 2020-12-15 o godz. 19:09 ~Figo napisał(a): > Dlatego byłem trochę zdziwiony gdy po dłuższej przerwie wróciłem na walor widzę jak ghost analizuję fundamenty . Jestem tu już z przerwami dobre 3 lata . Popełniłem błąd sprzedając zbyt szybko po panice i obserwowałem jak kurs pnie się do góry nie narzekam bo tak jak pisałem wtedy przezucilem się na HRP ale gdy rynek zawrócil na tbull i zrobił retest wstęgi miesięcznej to musiałem się podłączyć . A pro po pobrań wydaje mi się że mało kto teraz zwraca uwagę na to liczą się stare oraz nowe projekty które jak było podane w wywiadzie lada moment ujrzą światło dzienne dlatego uważam że to nie jest dobry moment na sprzedaż warto jeszcze poczekać z miesiąc .
jak zawsze czas wszystko zweryfikuje ..ja uważam że to jest dobry czas i dobre miejsce na dystrybucję w czym utwierdzają mnie wskaźniki ... pożyjemy zobaczymy ..na dzień dzisiejszy nie widzę perspektyw do grania przy takim układzie wskaźników na obecnym oporze ...
Pożyjemy zobaczymy ale patrząc tylko na zysk netto(pomijam na czym go robia) oraz kapitalizacja 35 mln zł to Tbull jest mega tani obecnie.. Firmy gamingowe o minimalnej kapitalizacji 50-60 mln zł mają taki zysk jak Tbull czyli ok. 2 mln zł kwartalnie. Z tego punktu widzenia Tbull powinien kosztować ok. 50 zł jeśli miałby rownac do tych min. kapitalizacji podobnych firm. No a do tego zapowiedzi 5 gier i inwestor:) ale to pomijam.
Akcje mam od dawna, a to że ściemniaja z tym inwestorem i 5 grami to podtrzymuje.. Tak to jest marketing Tbulla i nic więcej i wkręcanie inwestorów w kanal.. Natomiast jeśli patrzymy tylko na zysk netto i kapitalizację i o tym napisałem to rzeczywiście spółka jest wręcz bajecznie tania..Pokaż mi spółkę o takich zyskach gdzie mamy wskaźnik C/Z na poziomie 7,9 ?? Dla gamingu to mega okazja stąd wycena 50 zł.