• raporty pobrań Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    z ciekawości zerknąłem historycznie .. :) :)

01 - 5,8 mil
    02 - 6,2 mil
    03 - 10,3 mil
    04 - 9,2 mil
    05 - 6,9 mil
    06 - 6,6 mil
    07 - 7,4 mil
    08 - 6,5 mil
    09 - 5,9 mil
    10 - 6,8 mil

11 - 4,4 mil - konwersja na wszystkich grach historyczna :) :) :) - 0,01 %

kurs minimalny w tym roku 8,50 zł kurs obecny prawie 32 zł ...hhmmmm.. jakieś przemyślenia ??
    czekamy na 50 zł czy może na 100 zł za akcje .?? :) :) :)
  • Re: raporty pobrań Autor: ~nc [109.95.233.*]
    a Ty co, nie załapałeś się na akcje po 20zł i beczysz?
  • Re: raporty pobrań Autor: ~Figo [163.158.230.*]
    Ghost - man najwyraźniej zmienił się z inwestora technicznego na fundamentalnego
  • Re: raporty pobrań Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-12-15 o godz. 18:23 ~Figo napisał(a):
    > Ghost - man najwyraźniej zmienił się z inwestora technicznego na fundamentalnego

nic z tych rzeczy ... od wielu lat technika co pokazuję w swoim wątku (tak jak dziś na wskaźniku wolumenu) ..ale czasami dobrze jest zerknąć jak się ma technika do aktualnej sytuacji finansowej na spółce w rzeczywistych cyfrach ...
  • Re: raporty pobrań Autor: ~Figo [163.158.230.*]
    Dlatego byłem trochę zdziwiony gdy po dłuższej przerwie wróciłem na walor widzę jak ghost analizuję fundamenty . Jestem tu już z przerwami dobre 3 lata . Popełniłem błąd sprzedając zbyt szybko po panice i obserwowałem jak kurs pnie się do góry nie narzekam bo tak jak pisałem wtedy przezucilem się na HRP ale gdy rynek zawrócil na tbull i zrobił retest wstęgi miesięcznej to musiałem się podłączyć . A pro po pobrań wydaje mi się że mało kto teraz zwraca uwagę na to liczą się stare oraz nowe projekty które jak było podane w wywiadzie lada moment ujrzą światło dzienne dlatego uważam że to nie jest dobry moment na sprzedaż warto jeszcze poczekać z miesiąc .
  • Re: raporty pobrań Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    Dnia 2020-12-15 o godz. 19:09 ~Figo napisał(a):
    > Dlatego byłem trochę zdziwiony gdy po dłuższej przerwie wróciłem na walor widzę jak ghost analizuję fundamenty . Jestem tu już z przerwami dobre 3 lata . Popełniłem błąd sprzedając zbyt szybko po panice i obserwowałem jak kurs pnie się do góry nie narzekam bo tak jak pisałem wtedy przezucilem się na HRP ale gdy rynek zawrócil na tbull i zrobił retest wstęgi miesięcznej to musiałem się podłączyć . A pro po pobrań wydaje mi się że mało kto teraz zwraca uwagę na to liczą się stare oraz nowe projekty które jak było podane w wywiadzie lada moment ujrzą światło dzienne dlatego uważam że to nie jest dobry moment na sprzedaż warto jeszcze poczekać z miesiąc .

jak zawsze czas wszystko zweryfikuje ..ja uważam że to jest dobry czas i dobre miejsce na dystrybucję w czym utwierdzają mnie wskaźniki ... pożyjemy zobaczymy ..na dzień dzisiejszy nie widzę perspektyw do grania przy takim układzie wskaźników na obecnym oporze ...
  • Re: raporty pobrań Autor: ~Stiw [84.10.179.*]
    Pożyjemy zobaczymy ale patrząc tylko na zysk netto(pomijam na czym go robia) oraz kapitalizacja 35 mln zł to Tbull jest mega tani obecnie.. Firmy gamingowe o minimalnej kapitalizacji 50-60 mln zł mają taki zysk jak Tbull czyli ok. 2 mln zł kwartalnie. Z tego punktu widzenia Tbull powinien kosztować ok. 50 zł jeśli miałby rownac do tych min. kapitalizacji podobnych firm. No a do tego zapowiedzi 5 gier i inwestor:) ale to pomijam.
  • Re: raporty pobrań Autor: ~Ttt [5.173.32.*]
    Stiw jednak kupiłeś. Jeszcze tydzień temu pisałeś że śmieć
  • Re: raporty pobrań Autor: ~Stiw [84.10.179.*]
    Akcje mam od dawna, a to że ściemniaja z tym inwestorem i 5 grami to podtrzymuje.. Tak to jest marketing Tbulla i nic więcej i wkręcanie inwestorów w kanal.. Natomiast jeśli patrzymy tylko na zysk netto i kapitalizację i o tym napisałem to rzeczywiście spółka jest wręcz bajecznie tania..Pokaż mi spółkę o takich zyskach gdzie mamy wskaźnik C/Z na poziomie 7,9 ?? Dla gamingu to mega okazja stąd wycena 50 zł.
[x]
TBULL -7,98% 3,00 2026-03-06 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.