Myślę, że to przeczytacie i liczę na odpowiedź. Jak długo zamierzacie bawić się z nami w ten sposób. Może od razu zacznijcie wywalać pod 50 groszy i będzie sprawa jasna. Kiedy będzie jakieś ESPI, kiedy można się spodziewać nowej umowy z ARM (o ile w ogóle). Co to ma wszystko znaczyć?? Chciałbym jako akcjonariusz uzyskać konkretną odpowiedź. Jakie zamierzacie podjąć działania aby kurs zaczął rosnąć?
A ty się dziwisz? Chłop ma akcje codziennie traci na portfelu a ty ? Siedzisz na forum nie masz nawet papierów a cały czas piszesz swoje mądrości. Jak masz w tym cel ? Hobby czy co?
Panowie, nie cieszy mnie fakt, że tracicie te pieniądze natomiast takie pisanie do Zarządu na bankierze to strata czasu, Zarząd a (właściciel już w ogóle), ma Was głęboko gdzieś.
Nie bez przyczyny mówione było, że lecimy na poziomy z marca to widać było już dawno
Dnia 2020-12-15 o godz. 11:50 ~Mateusz napisał(a): > i w tym momencie ktoś jest gotowy do zakupu 49000 akcji na giełdzie z jednego konta maklerskiego.. niedługo powrót na właściwe tory. Cierpliwości
Nikt nie jest gotowy do zakupu 49000, zlecenie jest wystawione po to, by ktoś niezbyt zorientowany (a takich widać nie brakuje) myślał, że popyt rośnie i wystawiał swoje zlecenia na K. A wtedy standardowo większy zrzut.
Dnia 2020-12-15 o godz. 12:16 ~VADERA napisał(a): > Dnia 2020-12-15 o godz. 11:50 ~Mateusz napisał(a): > > i w tym momencie ktoś jest gotowy do zakupu 49000 akcji na giełdzie z jednego konta maklerskiego.. niedługo powrót na właściwe tory. Cierpliwości > > Nikt nie jest gotowy do zakupu 49000, zlecenie jest wystawione po to, by ktoś niezbyt zorientowany (a takich widać nie brakuje) myślał, że popyt rośnie i wystawiał swoje zlecenia na K. A wtedy standardowo większy zrzut. > > Porada gratis.
Szkoda,że jak jest w drugą stronę,to tak obszernie nie wyjaśniasz :-D. Twa troska jest urzekająca :-*.
Dnia 2020-12-15 o godz. 11:50 ~Mateusz napisał(a):> i w tym momencie ktoś jest gotowy do zakupu 49000 akcji na giełdzie z jednego konta maklerskiego.. niedługo powrót na właściwe tory. CierpliwościNikt nie jest gotowy do zakupu 49000, zlecenie jest wystawione po to, by ktoś niezbyt zorientowany (a takich widać nie brakuje) myślał, że popyt rośnie i wystawiał swoje zlecenia na K. A wtedy standardowo większy zrzut.Porada gratis.
Dnia 2020-12-15 o godz. 10:44 ~xxx napisał(a): > Szanowni, > > Myślę, że to przeczytacie i liczę na odpowiedź. Jak długo zamierzacie bawić się z nami w ten sposób. Może od razu zacznijcie wywalać pod 50 groszy i będzie sprawa jasna. Kiedy będzie jakieś ESPI, kiedy można się spodziewać nowej umowy z ARM (o ile w ogóle). Co to ma wszystko znaczyć?? Chciałbym jako akcjonariusz uzyskać konkretną odpowiedź. Jakie zamierzacie podjąć działania aby kurs zaczął rosnąć? > > Pozdrawiam
Ty tak poważnie? „ dzień dobry jestem akcjonariuszem państwa firmy niestety nie posiadam 5% akcji wiec nie wiem co się dzieje w firmie, czy może mi pani powiedzieć jak wyglada sytuacja?” Nie.
ja mieszkam na podlasiu, więc mam daleko jak chcesz to przyjedz po mnie to razem pojedziemy. sam nie pojade bo mam prawko zabrane za picie i nie chce znowu ryzykowac