I to jest komunikat zupełnie neutralny. Zeszli dokładnie pod 33 ze względu na przepisy. Ja tam czekam na kolejne komunikaty o umowach najlepiej takie jak z VW czy Żabką. Nexity stoi na progu boomu w swojej branży :)
I to jest komunikat zupełnie neutralny. Zeszli dokładnie pod 33 ze względu na przepisy. Ja tam czekam na kolejne komunikaty o umowach najlepiej takie jak z VW czy Żabką. Nexity stoi na progu boomu w swojej branży :)
Do wyników za Q4 zostało jeszcze trochę czasu, teraz można jeszcze fajnie pozbierać przy tych niskich cenach (JRH wchodził za 22 zł), ale zwróćcie uwagę na to, że teraz będzie trochę dni wolnych od sesji. Więc jeżeli ktoś planuje dobrać to na jego miejscu zrobiłbym to szybciej niż później.
Wyniki na tej spółce mnie nie interesują jeszcze przynajmniej przez dwa kwartały. To na czym mi zależy to kontrakty, umowy, listy intencyjne. Najlepiej z dużymi graczami typu VW. Tak niech się przygotowują na boom w sprzedaży elektryków, który nastąpi niedługo :) Wtedy będę patrzył na wyniki. Zresztą nie będzie po co bo nie mam wątpliwości, że będą super. Ale wtedy akcje nie będą już w promocyjnych cenach :)