• Życzenia / Wolnoplus Autor: ~xxx [51.77.53.*]
    Akysz Ty to jestes jakiś insider? Takiego niszowca wygrzebać na yt to nie może być dzieło przypadku
  • Re: Życzenia / Wolnoplus Autor: wolnoplus [5.173.233.*]
    Dnia 2020-12-14 o godz. 21:41 ~xxx napisał(a):
    > Akysz Ty to jestes jakiś insider? Takiego niszowca wygrzebać na yt to nie może być dzieło przypadku

Jeśli chodzi o filmik z życzeniami, to przecież na głównej Sanwil jest, szukałem info o certyfikacie, bo przecież nie było ESPI i wpadłem na pogodynkę :)
  • Re: Życzenia / Wolnoplus Autor: ~xxx [51.77.53.*]
    Raczej na kreta... jakkolwiek to zabrzmi. Ale tak na serio. To nawet słowa o sanmedzie. Kogo oni tam mają w tym marketingu. Te życzenia też tak na poziomie i w stylu kablówki z Przemyśla....
  • Re: Życzenia / Wolnoplus Autor: wolnoplus [5.173.233.*]
    Dnia 2020-12-14 o godz. 21:48 ~xxx napisał(a):
    > Raczej na kreta... jakkolwiek to zabrzmi. Ale tak na serio. To nawet słowa o sanmedzie. Kogo oni tam mają w tym marketingu. Te życzenia też tak na poziomie i w stylu kablówki z Przemyśla....

O jakości klipu się nie wypowiadam :D 
    Możliwe, że to próba ocieplenia wizerunku, ale chyba zaczynają coś marketingowo robić, skoro ich ktoś tam w jakiejś TV reklamy widział i teraz taka mocna postać wynajęta :D
    Tylko to w sumie przekaz filmiku poziom lat 90tych, brakuje im faktycznie świeżej krwi z dziale promocji, z drugiej strony to zyczenia świąteczne, ciężko o komiksowy przekaż, raczej tradycyjny szablon made in TVP.
  • Re: Życzenia / Wolnoplus Autor: ~Inwestor [37.47.147.*]
    Zamiast życzeń mogli by puścić jakieś dobre info
  • Re: Życzenia / Wolnoplus Autor: mroz [37.47.118.*]
    dokładnie dawać jakieś dobre info (bo na chwilę obecną było więcej tych złych niż dobrych -> info o sprzedaży przez fundusz, nierzetelna prognoza przed wynikami...) a nie kreta z życzeniami... wiedziałem, że to firma z zalecialościami z czasów prl ale teraz mnie tylko utwierdzili w tym przekonaniu, jak można pozwolić żeby kurs był poniżej wartości księgowej ?
  • Re: Życzenia / Wolnoplus Autor: ~xxx [51.77.53.*]
    śrubują wskaźniki. Szkoda, że od dołu.

ktoś ma pomysł co dalej?

ja mam średnią w okolicach 4 i chyba wychodze niedlugo.
  • Re: Życzenia / Wolnoplus Autor: ~We [46.134.73.*]
    Po tej cenie juz chyba nie oplaca sie wychodzić.
  • Re: Życzenia / Wolnoplus Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2020-12-14 o godz. 23:10 ~We napisał(a):
    > Po tej cenie juz chyba nie oplaca sie wychodzić.

Też tak uważam.
  • Re: Życzenia / Wolnoplus Autor: ~Grucha [5.173.32.*]
    Dziś zrobiłem piękne kółko, kupiłem po 2,9 sprzedałem po 2,74 i dzięki temu nie zapłaciłem podatku
  • Re: Życzenia / Wolnoplus Autor: ~Grucha [5.173.32.*]
    I jeszcze dodatkowo zarabiam czteropak harnasia i paczkę Marlboro dziennie za naganianie na spółce. To jest życie
  • Re: Życzenia / Wolnoplus Autor: ~we [196.53.0.*]
    Poza tym Buffet rekomenduje inwestycje w kowidowki. Moze cos w tym jest
  • Re: Życzenia / Wolnoplus Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2020-12-14 o godz. 21:54 wolnoplus napisał(a):
    > Dnia 2020-12-14 o godz. 21:48 ~xxx napisał(a):
    > > Raczej na kreta... jakkolwiek to zabrzmi. Ale tak na serio. To nawet słowa o sanmedzie. Kogo oni tam mają w tym marketingu. Te życzenia też tak na poziomie i w stylu kablówki z Przemyśla....
    >
    > O jakości klipu się nie wypowiadam :D 
    > Możliwe, że to próba ocieplenia wizerunku, ale chyba zaczynają coś marketingowo robić, skoro ich ktoś tam w jakiejś TV reklamy widział i teraz taka mocna postać wynajęta :D
    > Tylko to w sumie przekaz filmiku poziom lat 90tych, brakuje im faktycznie świeżej krwi z dziale promocji, z drugiej strony to zyczenia świąteczne, ciężko o komiksowy przekaż, raczej tradycyjny szablon made in TVP.

Oni powinni Walaszka zatrudnić :-). Nawet cały odcinek Blok Ekipy albo Egzorcysty powinien być zrobiony :-D.
[x]
SANWIL 0,00% 1,32 2026-05-27 10:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.