• Po czacie Autor: ~Nurek [95.160.158.*]
    Jakie są wasze wrażenia? Dla mnie ważne że styczniu rusza ostro kampania Warhammera bo już trochę mnie denerwuje to że nic się nie dzieje.
  • Re: Po czacie Autor: ~Tomek [5.173.234.*]
    Widac, ze twardo trzymaja sie planu. Dobrze to swiadczy patrzac na inne spolki, ktore nie dotrzymuja zobowiazan. Ja jestem pozytywnie nastawiony. A za 2 tygodnie z okladem mamy juz 2021.
  • Re: Po czacie Autor: ~Azotyn_sodu [5.173.209.*]
    Ja bardzo liczę na sprzedaż Dark Times na Quest2, z tego względu że to mały sklep, ale z bardzo dużą liczbą graczy.
    Po świętach użytkowników quest2 jeszcze więcej przybędzie, wiec premiera przewidywana na początek roku elegancko się z tym wszystkim zgrywa.
    Na Quest2, który jest już w sobie konsolą łatwiej się wydaje kasę na gry, bo możemy je zabrać ze sobą. Zauważyłem to po sobie.
  • Re: Po czacie Autor: ~beka [185.191.206.*]
    Dnia 2020-12-14 o godz. 20:32 ~Nurek napisał(a):
    > Jakie są wasze wrażenia?

Takie, że poczekamy sobie na kiszonce jeszcze sporo, a słabe rączki oddadzą akcje do ostatniego kwitka.

> bo już trochę mnie denerwuje to że nic się nie dzieje.

Bzdura! Akurat cały czas się coś dzieje:
    - rozwój DT, wydanie na OC
    - produkcja TF
    - prace w ramach GameInn
    - Dreamo na OC
    Przecież nie będą ESPI robić z każdego pusha do repozytorium.

• Re: Po czacie Autor: ~John [5.173.105.*]
    Pieniądz lubi cisze spokoj i cierpliwosc
  • Re: Po czacie Autor: ~Nurek [95.160.158.*]
    Beka mam nadzieję, że w styczniu trochę szarpnie kursem,to w związku z kampanią która ma być z fajerwerkami. Jak będzie zobaczymy. Pisząc że nic się nie dzieje chodziło mi o kurs. Tak czy siak jestem tu na kilka lat
    Alez sie dzieje na kursie. Ktos kupuje uwalajac malymi pakietami od tygodni. Ten ktos wie ze bedzie zarobiony a zakupy zawsze zabieraja czas
  • Re: Po czacie Autor: ~John [5.173.105.*]
    Od 96zl to widac spadek kursu malym wolumenem najważniejsze ze ci co sie bali to juz sobie podszli. Wydaje mi sie ze w polowie 1q 2021r wegielek zrobi efekt wow na graczach i na inwestorach ktorych jeszcze tu nie ma cisza spokoj i cierpliwosc
    Zrobi wczesniej bo AAA w VR to taka duza liga jest. Za kilka miesiecy z lezka w oku bedziemy wspominac dzisiejszy kurs.
[x]
CARBONSTU 2,31% 3,98 2025-12-23 14:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.