Widac, ze twardo trzymaja sie planu. Dobrze to swiadczy patrzac na inne spolki, ktore nie dotrzymuja zobowiazan. Ja jestem pozytywnie nastawiony. A za 2 tygodnie z okladem mamy juz 2021.
Ja bardzo liczę na sprzedaż Dark Times na Quest2, z tego względu że to mały sklep, ale z bardzo dużą liczbą graczy.
Po świętach użytkowników quest2 jeszcze więcej przybędzie, wiec premiera przewidywana na początek roku elegancko się z tym wszystkim zgrywa.
Na Quest2, który jest już w sobie konsolą łatwiej się wydaje kasę na gry, bo możemy je zabrać ze sobą. Zauważyłem to po sobie.
Dnia 2020-12-14 o godz. 20:32 ~Nurek napisał(a): > Jakie są wasze wrażenia?
Takie, że poczekamy sobie na kiszonce jeszcze sporo, a słabe rączki oddadzą akcje do ostatniego kwitka.
> bo już trochę mnie denerwuje to że nic się nie dzieje.
Bzdura! Akurat cały czas się coś dzieje: - rozwój DT, wydanie na OC - produkcja TF - prace w ramach GameInn - Dreamo na OC Przecież nie będą ESPI robić z każdego pusha do repozytorium.
Beka mam nadzieję, że w styczniu trochę szarpnie kursem,to w związku z kampanią która ma być z fajerwerkami. Jak będzie zobaczymy. Pisząc że nic się nie dzieje chodziło mi o kurs. Tak czy siak jestem tu na kilka lat
Od 96zl to widac spadek kursu malym wolumenem najważniejsze ze ci co sie bali to juz sobie podszli. Wydaje mi sie ze w polowie 1q 2021r wegielek zrobi efekt wow na graczach i na inwestorach ktorych jeszcze tu nie ma cisza spokoj i cierpliwosc