Pod nic nie rosnie. Jak zwykle bajkopisarze ubierają naiwnych. W MBF muszą mieć niezłą polewę z tego, co tu co niektórzy wypisują :)
Na razie to Radek na Facebooku Vabuna reklamuje swoje perfumy (wpis 12.12.2020). I szuka skojarzeń z marką. Takie to szukanie opcji strategicznych :)
Wg mnie jesteś ubrany. A porównania z Ciasteczkami, gdzie było/jest Semper Power z elektrowniami fotowoltaicznymi i dotacja unijna na 70 mln PLN, do Vabun, czyli firmy produkującej perfumy, to już zwykłe naganianie. Tu jest na razie zapowiedź emisji akcji. I pic ze zmianą siedziby na Warszawę. Reszta to spekulacja tych, którzy wzięli akcje i chcą je jak najdrożej sprzedać. Proste.
Tylko na dzień dzisiejszy to Ja widzę wyrywanie akcji od nieświadomego leszcza przed czymś dużym co będzie miało miejsce a skoro tak jest to może oznaczać że wchodzi ktoś duży, zobacz gdzie wszedł ostatnio lewandowski Poczekajmy na konkrety ja z miła chęcią dobiorę.
Tutaj siedzi kapitał Pana Radosława i w życiu nie uwierzę, że trzyma asy w rękawie rozsyłając info jedynie do wąskiego grona. Nie ma żadnego powodu do utajania jakichkolwiek przełomowych oraz strategicznych informacji. To zwykłe ubieranie ludzi i widziałem to już wczoraj na pułapie 4zł jak ktoś pięknie zrealizował zyski a później przeszedł do kółkowania odkupując więcej za 3.30.... Radzę uważać i Pozdrawiam.
Ja jestem obok, wycofałem się na 3.80 z niezłym zyskiem i dla mnie krótkoterminowo jest to bardzo dobry wynik. Jedynie szkoda, że w tym roku podatkowym ^^
hahahaha pięknie zrealizował zyski na kilka tysięcy akcji? XD To byłem ja i odkupiłem po 3,30 Nie wiedziałem, że jestem tym mitycznym grubasem :D fart i tyle. A na vabunie to dopiero początek zabawy