• Pod co to rośnie? Autor: grzegorzkubik [178.37.81.*]
    Czy to ma racjonalne wytłumaczenie?
  • Re: Pod co to rośnie? Autor: ~xxx [94.78.153.*]
    odwrotne przejęcie, OZE siedziba Warszawa...tu może być lepsza pompa niż na ciasteczkach
  • Re: Pod co to rośnie? Autor: ~Barakuda [80.238.108.*]
    Panowie spokojnie, dajcie dobrać w dobrej cenie a tym sposobem jutro luka będzie
  • Re: Pod co to rośnie? Autor: ~majo [37.120.156.*]
    jest na newconnect ze 20 spółek które w odwrotnym przejęciu by kosztowały 500 tys. zł jako 100% a nie kilkanaście milionów plus zobowiązania majdana
  • Re: Pod co to rośnie? Autor: ~k73 [5.184.88.*]
    Pod nic nie rosnie. Jak zwykle bajkopisarze ubierają naiwnych. W MBF muszą mieć niezłą polewę z tego, co tu co niektórzy wypisują :)
    Na razie to Radek na Facebooku Vabuna reklamuje swoje perfumy (wpis 12.12.2020). I szuka skojarzeń z marką. Takie to szukanie opcji strategicznych :)
  • Re: Pod co to rośnie? Autor: ~Zeus [37.47.135.*]
    No właśnie , kupiłem i nie wiem czy dobrze
  • Re: Pod co to rośnie? Autor: ~k73 [5.184.88.*]
    Wg mnie jesteś ubrany. A porównania z Ciasteczkami, gdzie było/jest Semper Power z elektrowniami fotowoltaicznymi i dotacja unijna na 70 mln PLN, do Vabun, czyli firmy produkującej perfumy, to już zwykłe naganianie. Tu jest na razie zapowiedź emisji akcji. I pic ze zmianą siedziby na Warszawę. Reszta to spekulacja tych, którzy wzięli akcje i chcą je jak najdrożej sprzedać. Proste.
  • Re: Pod co to rośnie? Autor: ~Barakuda [80.238.108.*]
    Tylko na dzień dzisiejszy to Ja widzę wyrywanie akcji od nieświadomego leszcza przed czymś dużym co będzie miało miejsce a skoro tak jest to może oznaczać że wchodzi ktoś duży, zobacz gdzie wszedł ostatnio lewandowski
    Poczekajmy na konkrety ja z miła chęcią dobiorę.
  • Re: Pod co to rośnie? Autor: ~vodka [94.246.170.*]
    teraz wiemy ze niektorzy byli dobrze poinformowani
  • Re: Pod co to rośnie? Autor: ~Fizolof [89.64.47.*]
    Tutaj siedzi kapitał Pana Radosława i w życiu nie uwierzę, że trzyma asy w rękawie rozsyłając info jedynie do wąskiego grona. Nie ma żadnego powodu do utajania jakichkolwiek przełomowych oraz strategicznych informacji. To zwykłe ubieranie ludzi i widziałem to już wczoraj na pułapie 4zł jak ktoś pięknie zrealizował zyski a później przeszedł do kółkowania odkupując więcej za 3.30....
    Radzę uważać i Pozdrawiam.
  • Re: Pod co to rośnie? Autor: ~Tomi [31.0.81.*]
    3,06 zjechali nieźle was wystraszyli ha ha
    Ja jestem obok, wycofałem się na 3.80 z niezłym zyskiem i dla mnie krótkoterminowo jest to bardzo dobry wynik. Jedynie szkoda, że w tym roku podatkowym ^^
  • Re: Pod co to rośnie? Autor: ~asfa [83.26.159.*]
    hahahaha pięknie zrealizował zyski na kilka tysięcy akcji? XD To byłem ja i odkupiłem po 3,30
    Nie wiedziałem, że jestem tym mitycznym grubasem :D fart i tyle.
    A na vabunie to dopiero początek zabawy
    Jasne kółeczkowanie nie jest złe ale tylko bierne, zbyt duża aktywacja na forach jedynie odstrasza ludzi^^
[x]
COSMA 0,00% 0,38 2025-11-14 09:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.