Musiałem wywalić....miałem dość już tej sytuacji z kursem. Przerzuciłęm wszystko na CDPR na dzisiejszym dołku. Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum i życzę powodzenia i wzrostu akcji LTX....o ile macie nerwy ze stali :)
Synek ile to dziś straciłeś na tym CDprojekt??? Nie masz akcji Ltx to nie udzielaj się już na tym forum i nie doradzaj sprzedaży Ltx ze stratą, bo dziś pokazałeś jak zapełnia się pampersa.
nie martw sie bOOsy mam dla ciebie robote...jak cie wyp...z firmy bedziesz u mnie płoszył szpaki... one nie też nie lubią głośnych popychaczy pierdół... a dziś jeszcze taka korba ze ci sie na widlaku nie zmieści...
_Boss_ masz rację posypuję głowę popiołem, nie nadaję się na giełdę. Teraz jestem trochę do tyłu w związku z zakupem cdp, natomiast Cedep zaraz odbije do 400-450 zł, a na LTX będzie się kisić przez lata na poziomie 8-12. Tutaj nic się nie ruszy. Wolę naprawdę trochę więcej adrenaliny na innym papierze. W każdym razie dziękuję za krytykę i życzę Tobie i wszystkim akcjonariuszom wzrostu i wszystkiego dobrego.
Kolejny desperat wśród posiadających akcje ltx ! To sie powinno leczyć !! Przecież tu nie ma szans na wzrosty, można tylko ponaśmiewać z tych co uwierzyli w mrzonki i bzdety bossa. Panowie ! Zarabia się gdzie indziej a tutaj można się uszlachetnić w cierpieniu trwania w błędnej decyzji
To jest własnie prawdziwa perła...już sie nadmuchało i jest -7 od czubka dmuchania a tu nie ma czubka zeby kupił... tak wygladaja inwestorzy płynący kajakiem z podczepionym kontenerem w którym sedzi bOOsy i pisze donosy..
Witam ponownie. Zobaczcie, Cd Projekt wraca do poziomu 300 zł. LTX lekki spadek. Tam przynajmniej coś się dzieje. W przypadku LTX jest trzymanie akcji dla ich trzymania. Chociażby z tego powodu naprawdę warto uderzyć gdzieś indziej. Oczywiście jak ktoś chce zabezpieczyć swój kapitał to jak najbardziej. W każdym razie życzę powodzenia i pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy. Wesołych Świąt!
Dzień dobry, Tak tu wpadłem po czasie zobaczyć co słychać. Słuchajcie, po co Wam ta kiszonka? Z całym szacunkiem dla LTX kurs jest jaki jest od dawien dawna. Jak sobie przypomnę całe te infa o kontenerach, tonach sprzedanej włókniny, spółce covidowej co zaraz będzie niesamowity wzrost....to śmiać mi się z tego chce...ale też pamiętam swoją frustrację. Myślałem, że po 2m-cach coś ruszy może na LTX ale jak zwykle to samo :) A jak tam _boss_, sipowiec i spółka jesteście? Co u Was? Ja na Cd Projekt teraz łądnie do przodu....a na LTX bym kisił się z kasą....
Przywołany do odpowiedzi zgłaszam sie. Zainwestowałem jeszcze w listopadzie w jsw, bo cos czułem , że idzie odpał i teraz z wielką przyjemnością patrzę na kurs, bo wiem , że sporo zarobie a i z wyjściem nie będzie problemu. (Mam np. pare kilo Novity kupowanej po 54 ale jak to sprzedać ?) Ltx (tez spooory pakiet ) trzymam i zaparłem sie - nie sprzedaję. Oczywiście gdybym miał tylko ltx , no to by mnie diabli brali, ale teraz z dużym politowaniem myśle o sobie samym gdy w Lentex wchodziłem ( no bo przecież," odpał, "skup potem "kontenery, "linia, " praca na trzy zmiany i inne bzdury !) Zarabiam i to sporo więc ltx mi lekko zwisa, ale nie oddam taniej niz po 25 (tylko za tyle zwróca mi sie koszty zablokowanej kasy i lata straconych nadziei )