• 2648 sprzedane Autor: ~Joseph [91.214.2.*]
    Musiałem wywalić....miałem dość już tej sytuacji z kursem. Przerzuciłęm wszystko na CDPR na dzisiejszym dołku.
    Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum i życzę powodzenia i wzrostu akcji LTX....o ile macie nerwy ze stali :)

• Re: 2648 sprzedane Autor: _boss_ [185.93.242.*]
    Synek ile to dziś straciłeś na tym CDprojekt??? Nie masz akcji Ltx to nie udzielaj się już na tym forum i nie doradzaj sprzedaży Ltx ze stratą, bo dziś pokazałeś jak zapełnia się pampersa.
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    nie martw sie bOOsy mam dla ciebie robote...jak cie wyp...z firmy bedziesz u mnie płoszył szpaki... one nie też nie lubią głośnych popychaczy pierdół... a dziś jeszcze taka korba ze ci sie na widlaku nie zmieści...
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~Joseph [91.214.2.*]
    _Boss_ masz rację posypuję głowę popiołem, nie nadaję się na giełdę. Teraz jestem trochę do tyłu w związku z zakupem cdp, natomiast Cedep zaraz odbije do 400-450 zł, a na LTX będzie się kisić przez lata na poziomie 8-12. Tutaj nic się nie ruszy. Wolę naprawdę trochę więcej adrenaliny na innym papierze.
    W każdym razie dziękuję za krytykę i życzę Tobie i wszystkim akcjonariuszom wzrostu i wszystkiego dobrego.
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~Adam [5.173.121.*]
    Cd projekt jest skończony, C77 to nie wypał, pod sukces rosło' teraz zleci na 100 zł
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~Kolo [5.173.8.*]
    Wolisz adrenaline to powodzenia, tylko żeby kasy starczyło :)
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~ciekawski [194.36.19.*]
    Dzięki, że sprzedałeś bo być może, to właśnie od Ciebie odkupiłem.
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~Sipowiec [5.173.96.*]
    Kolejny desperat wśród posiadających akcje ltx !
    To sie powinno leczyć !!
    Przecież tu nie ma szans na wzrosty, można tylko ponaśmiewać z tych co uwierzyli w mrzonki i bzdety bossa.
    Panowie !
    Zarabia się gdzie indziej a tutaj można się uszlachetnić w cierpieniu trwania w błędnej decyzji
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~Sipowiec [5.173.121.*]
    Np. na Cd projekt można stracić 13% w jeden dzień ' a 30% w tydzień lub 50% na mercatorze w miesiąc.
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~Mnich [83.29.99.*]
    Na forum Lotosa jeden się chwalił tydzień temu że kupił cdprojekt, więc uważaj ;) Po co w ogóle piszecie co kupujecie?
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~Onczys [37.47.67.*]
    Dziś -8% CD projekt a lentex -1 % życzę dużych zysków
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    To jest własnie prawdziwa perła...już sie nadmuchało i jest -7 od czubka dmuchania a tu nie ma czubka zeby kupił... tak wygladaja inwestorzy płynący kajakiem z podczepionym kontenerem w którym sedzi bOOsy i pisze donosy..
    Witam ponownie. Zobaczcie, Cd Projekt wraca do poziomu 300 zł. LTX lekki spadek. Tam przynajmniej coś się dzieje. W przypadku LTX jest trzymanie akcji dla ich trzymania. Chociażby z tego powodu naprawdę warto uderzyć gdzieś indziej.
    Oczywiście jak ktoś chce zabezpieczyć swój kapitał to jak najbardziej.
    W każdym razie życzę powodzenia i pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy. Wesołych Świąt!
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~Sipowiec [5.173.104.*]
    Cd projekt na wiosnę będzie po 100 zł.
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~Sipowiec [94.254.176.*]
    CDProjekt będzie po 100 ale po splice
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~Marek [5.173.8.*]
    Haha
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~Slawku [79.185.221.*]
    Naganianie na ltx na cd projekt to faktycznie sensowne. W koncu branża nawet podobna:):):)
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~Sipowiec [5.173.120.*]
    Prędzej na CDproj zarobię 40 % niż na ltx 10 % (licząc od ostatniego poniedziałku )
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~Adam [5.173.145.*]
    Przyjmuję wyzwanie ale za cały miesiąc. Od 1 do 30 grudnia 2020r. LENTEX vs CDprojekt
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~fugazi1 [193.106.102.*]
    Tworzę pierwsze syntetyczne CDO.
    STAWIAM ŻE ADAM WYGRA 50:1
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~Mnich [83.29.90.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~ltx [89.229.211.*]
    ci co zakisili tutaj towar to już chyba trzeba trzymać może kiedyś firma zrobi skup i kupi od Was po 14-15 zł
    Dzień dobry,
    Tak tu wpadłem po czasie zobaczyć co słychać.
    Słuchajcie, po co Wam ta kiszonka? Z całym szacunkiem dla LTX kurs jest jaki jest od dawien dawna.
    Jak sobie przypomnę całe te infa o kontenerach, tonach sprzedanej włókniny, spółce covidowej co zaraz będzie niesamowity wzrost....to śmiać mi się z tego chce...ale też pamiętam swoją frustrację.
    Myślałem, że po 2m-cach coś ruszy może na LTX ale jak zwykle to samo :)
    A jak tam _boss_, sipowiec i spółka jesteście? Co u Was?
    Ja na Cd Projekt teraz łądnie do przodu....a na LTX bym kisił się z kasą....

Pozdrawiam każdego posiadacza akcji LTX.
  • Re: 2648 sprzedane Autor: ~sipowiec [5.173.104.*]
    Przywołany do odpowiedzi zgłaszam sie.
    Zainwestowałem jeszcze w listopadzie w jsw, bo cos czułem , że idzie odpał i teraz z wielką przyjemnością patrzę na kurs, bo wiem , że sporo zarobie a i z wyjściem nie będzie problemu. (Mam np. pare kilo Novity kupowanej po 54 ale jak to sprzedać ?)
    Ltx (tez spooory pakiet ) trzymam i zaparłem sie - nie sprzedaję.
    Oczywiście gdybym miał tylko ltx , no to by mnie diabli brali, ale teraz z dużym politowaniem myśle o sobie samym gdy w Lentex wchodziłem ( no bo przecież," odpał, "skup potem "kontenery, "linia, " praca na trzy zmiany i inne bzdury !)
    Zarabiam i to sporo więc ltx mi lekko zwisa, ale nie oddam taniej niz po 25 (tylko za tyle zwróca mi sie koszty zablokowanej kasy i lata straconych nadziei )
[x]
LENTEX 0,62% 6,44 2026-03-06 14:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.