• Dziś możemy wszystko Autor: ~literat [51.174.81.*]
    Podbić na 3 zł lub zrzucić na zeta z przodu. Na razie przerzucanie papierka między swoimi.
  • Re: Dziś możemy wszystko Autor: ~obywatel-M [37.47.0.*]
    Przypuszczam, że ktoś zbiera papier . Być może prezes albo ktoś od prezesa.
    To wygląda na przygotowanie gruntu pod wybicie. Zobaczymy, jak się zakończy ten miesiąc ?
  • Re: Dziś możemy wszystko Autor: ~Gallileo [193.102.79.*]
    Arkuz sprzedazy ktory jeszcze pare dni temu w zasadzie do poziomu 3 PLN był zupełnie pusty, dzis nagle pobstawiany (około 20 000 sztuk). Czy to akcje drobnych? nie sadzę...
  • Re: Dziś możemy wszystko Autor: ~Obywatel-M [37.47.30.*]
    Skoro prezes płacił 2,15 - 2,20 za akcje to nie sądzę żeby teraz sprzedawał. W moim odczuciu ktoś powoli dobiera póki jeszcze cena wydaje się atrakcyjna.
    Z
  • Re: Dziś możemy wszystko Autor: ~Gallileo [83.6.202.*]
    To prawda, raczej na pewno nie będzie sprzedawał poniżej 2,20
  • Re: Dziś możemy wszystko Autor: ~literat [94.254.162.*]
    Papier drogi dziś . Pakować się za wszystko to już przy tych poziomach ryzyko .
  • Re: Dziś możemy wszystko Autor: ~obywatel-M [37.47.6.*]
    Moim zdaniem, drogo to będzie na dużo wyższych poziomach, teraz kurs wybił się powyżej 4 zł. a więc po krótkiej korekcie wrócimy do wzrostów i to przy większych obrotach. Trzeba nieco spowolnić wzrosty, bo to będzie zdrowsze dla trendu wzrostowego. Ponadto mamy zaledwie próbę wybicia powyżej dawnych ( 4 gr. ) a ta wycena wtedy była bardzo niska. Myślę też , że wkrótce pojawi się pozytywny komunikat, który uwiarygodni ostatnie wzrosty.
  • Re: Dziś możemy wszystko Autor: ~nowynamastersie [46.174.213.*]
    Dnia 2021-02-26 o godz. 13:24 ~obywatel-M napisał(a):
    > Moim zdaniem, drogo to będzie na dużo wyższych poziomach, teraz kurs wybił się powyżej 4 zł. a więc po krótkiej korekcie wrócimy do wzrostów i to przy większych obrotach. Trzeba nieco spowolnić wzrosty, bo to będzie zdrowsze dla trendu wzrostowego. Ponadto mamy zaledwie próbę wybicia powyżej dawnych ( 4 gr. ) a ta wycena wtedy była bardzo niska. Myślę też , że wkrótce pojawi się pozytywny komunikat, który uwiarygodni ostatnie wzrosty.

kolego dyrygencie forumowy nie hamuj czegoś co się jeszcze nie rozpędziło a co dopiero raczkuje , toto musi najpierw stanąć o własnych siłach na nogach po czym powinno nagrać rozpędu może też z czyjąś pomocą

Poza tym o jakim zdrowiu myślisz jak to wszystko cherlawe

nie ukrywam że być może idzie wszystko w dobrym wzrostowym kierunku

zawsze radziłem rozruszać kurs

• Re: Dziś możemy wszystko Autor: ~nowynamastersie [46.174.213.*]
    Dnia 2021-02-26 o godz. 15:23 ~nowynamastersie napisał(a):
    > Dnia 2021-02-26 o godz. 13:24 ~obywatel-M napisał(a):
    > > Moim zdaniem, drogo to będzie na dużo wyższych poziomach, teraz kurs wybił się powyżej 4 zł. a więc po krótkiej korekcie wrócimy do wzrostów i to przy większych obrotach. Trzeba nieco spowolnić wzrosty, bo to będzie zdrowsze dla trendu wzrostowego. Ponadto mamy zaledwie próbę wybicia powyżej dawnych ( 4 gr. ) a ta wycena wtedy była bardzo niska. Myślę też , że wkrótce pojawi się pozytywny komunikat, który uwiarygodni ostatnie wzrosty.
    >
    > kolego dyrygencie forumowy nie hamuj czegoś co się jeszcze nie rozpędziło a co dopiero raczkuje , toto musi najpierw stanąć o własnych siłach na nogach po czym powinno nagrać rozpędu może też z czyjąś pomocą
    >
    > Poza tym o jakim zdrowiu myślisz jak to wszystko cherlawe
    >
    > nie ukrywam że być może idzie wszystko w dobrym wzrostowym kierunku
    >
    > zawsze radziłem rozruszać kurs
    >

oczywiście miało być nabrać
[x]
WIKANA 0,00% 7,25 2026-03-25 15:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?