Siedzę na forum bankiera od ponad roku i nauczyłem się symulacji sterowania kursem... Wszystko się co jakiś czas powtarza i można z wpisów określić kiedy mniej więcej będzie wzrost a kiedy wpadek. Dziś granie na giełdzie to czysta manipulacja. Nawet świetne epsi może sprawić że kurs polecić na Łeby na szyję. Polecam robić notatki, wykresy i w ciągu roku jesteście osiągnąć więcej zysków niż strat. Ktoś się ze mną zgodzi czy trole które potrafią być jedynego dnia pod wieloma nickami zaprzeczą co napisałem wyżej!?
Powiem tak powtarza się to co na wykresie to fakt i się sprawdza ale opieranie się o forum bankiera to raczej czarna magia no chyba że mówimy o tutejszych naganisczach jak BI czy laki to tak jak znikają to rośnie
To raczej euforia i zawód a nie rynkowy wskaźnik. Jak czytam takie rzeczy jak ten wątek to aż mnie to słabi ze ludzie za giełdę sie biorą z taka wiedza :D ja sie bije z myślami ze atakuje ten walor na średniej 0,671 - co poniekąd jest sporym ryzykiem już bo kurs zaliczył kilkaset %up. A wy kurs kilkuzłotowy stawiacie jako pewniak w przyszłości dość bliskiej. Nie napisze szacun, to gorsze od hazardu to co wy tu wypisujecie. Ale jak jest tak patosowo to wasz kapitał traktujcie jako ofiarę. Współczuje Tylko tym co łapali 1,20 zł na spadkach jak korekcilo-ci mogli sie nabrać i sam bym sie nabrał wówczas