Najbardziej wzrosną w 2021 roku najmocniej przecenione akcje. Czy nie czas zająć pozycję na ZUE. Konstelacja dobrych informacji nie była tak korzystna od przynajmniej 10 lat. To na pewno przełoży się na potężny wzrost kursu.
Spółka podała, że aktualny portfel zamówień na przyszłość wynosi 1 614 ml zł. Ma więc zapewnioną pracę na cały przyszły rok i pierwsze półrocze 2022r. W przyszłym roku spodziewane są przetargi na kolej ok. 17 mld, druga pula to inwestycje samorządowe (torowiska tramwajowe), mocno wsparte funduszami unijnymi. Każda firma budowlana w tej branży będzie obłożona sporą ilością zleceń.
Obserwuję od kilku dni. Kurs niby nisko, a podaż z ukrytego sprzedaje. Niby zamówienia są, perspektywy są, a popytu brak. coś jest jednak z tą spółką nie tak!
Dnia 2020-12-15 o godz. 23:32 ~obserwator napisał(a): > Obserwuję od kilku dni. > Kurs niby nisko, a podaż z ukrytego sprzedaje. > Niby zamówienia są, perspektywy są, a popytu brak. coś jest jednak z tą spółką nie tak!
Chciwy zarzad, niechetny do dzielenia sie czymkolwiek.
To przecież animator trzyma nisko kurs. Ma prikaz od góry aby tak było. Szykuje się wezwanie. GPW nie jest już do niczego potrzebna Nowakowi. A jak wezwanie to kurs pójdzie 100%
Ja też kiedyś myślałem że niskie ceny są atrakcyjne dla kupujących . Ale się myliłem . Niskie ceny odpowiadają sprzedającym . i m niższa cena tym więcej chętnych do sprzedaży