Dnia 2020-12-13 o godz. 17:25 ~11 napisał(a): > Pamiętam jak pisał o 2, a później zmienił zdanie że 2.6 dobra cena, ale nie spadło. wnioskuje że się okupił po 2.8
A zaczał pisać pro wzrostowo w tym dniu co skończyło na 3,14, więc ja obstawiam ze wszedł koo 3zł. Potem pewnie doupywał jeszcze
Jak będzie okazja to czemu nie? Tyle że jestem już zapakowany gdzie indziej -trzeba będzie znów mieszać na stanie posiadania :) Promocje mają to do siebie,ze trwają rożny okres czasu - czasami dłużej, czasami krócej.
Tymczasem zbliza się 18 grudzień a wskaźniki nadal bardzo dobre :)
Dnia 2020-12-13 o godz. 22:19 sandman76 napisał(a): > Jak będzie okazja to czemu nie? > Tyle że jestem już zapakowany gdzie indziej -trzeba będzie znów mieszać na stanie posiadania :) > Promocje mają to do siebie,ze trwają rożny okres czasu - czasami dłużej, czasami krócej. > Tymczasem zbliza się 18 grudzień a wskaźniki nadal bardzo dobre :)
Dzisiaj przyszła do mnie premia świąteczna, a skoro prezenty pod choinkę już kupiłem, to wziąłem 630szt po 2,74. Nie mam ochoty czekać, czy spadnie jeszcze grosz dwa czy 5, bo chwila i może być w drugą stronę a wzrost szybko zrekompensuje ewentualny chwilowy ubytek wartości. Poza tym i tak bym dokupił jakby było po 4,8-5 PLN, więc można powiedzieć, że jakieś 60% akcji więcej w tej cenie mam obecnie, także u mnie pełen luzik :)
poustawiane zlecenia na K , trochę rzucą sami , a wy wodospad robicie i tak jest od dłuższego czasu . stąd macie takie poziomy do widełek nie dadzą rady za dużo akcji by stracili