W poniedziałek, w poniedziałek ja nie mogę Bo pomagam mamie A we wtorek. a we wtorek i w środę Ty masz w domu pranie No a w czwartek, no a w czwartek ja mam dyżur W piątek, w piątek dwa zebrania Ty w sobotę, ty w sobotę znów nie możesz Bo na lekcje ganiasz Ale za to w niedziele, ale za to w niedziele.... w niedziele będą wzrosty ! Ale za to w niedziele, ale za to w niedziele.... w niedziele będą wzrosty ! Ale za to w niedziele, ale za to w niedziele.... w niedziele będą wzrosty ! Ale za to w niedziele, ale za to w niedziele.... w niedziele będą wzrosty !
Spoko takie życie Geja. Nie mam nic przeciwko:) ps masz fajny towar. Uważaj:) ja kupuję tylko novavis group i wszystkie moje kochanki z Agim włącznie:)
> Ale za to w niedziele, ale za to w niedziele.... w niedziele będą wzrosty ! > Ale za to w niedziele, ale za to w niedziele.... w niedziele będą wzrosty ! > Ale za to w niedziele, ale za to w niedziele.... w niedziele będą wzrosty ! > Ale za to w niedziele, ale za to w niedziele.... w niedziele będą wzrosty !