Szwedzi z akcjami, uchwalenie emisji z IGS, za którą FIV musi zapłacić, wsparcie SPOKO, na które ma mieć fundusze, teraz plan przejęcia kolejnego podmiotu... chyba nie ma wątpliwości, że doskonale znają źródło przyszłego finansowania... kwestia czasu.
Nie tylko omka im kibicuje tutaj nie jeden będzie zaskoczony. A tak orzy okazji to już szukaja gdzie ulokować kase która dostaną od Szwedów. Warto było czekać
Nie chwal,nie chwal bo zaraz się hejt wyleje, że trolujesz.Jak pisałem że będzie ok,to malkontenci wypisywali bzdety,poczekamy zobaczymy .Zdrowia i cierpliwości.
Liczę na znacznie więcej, też jestem tutaj na dłużej. Myślę, że nie jestem jedyny, który nie patrzy tylko na dobre strony spółek. Staram się zawsze dostrzegać negatywne aspekty, bo szanuję swoje pieniądze.
Tyle razy pisałem, że Finv to nie jest Spółka na szybki zarobek! Zaraz się pewnie zacznie ujadanie tych co brali po 0,88 zł, jaka to niedobra spółka! Nie macie cierpliwości, nie kupujcie!
Panowie tu trzeba spokoju i cierpliwości.Reszta sama się poukłada,a że niecierpliwi będą sprzedawać i utyskiwać na wszystko i wszystkich to norma Zobaczcie co wypisują o cd.