heheh o jesteś jednak, bo już się martwiłem że sobie coś zrobiłeś :) Jak tam samopoczucie ? Moje przewidywania się sprawdzają 4 z przodu stała się faktem.
Pokaż mi gdzie pisałem do konca roku kłamczuszku? A przypomnieć Ci jak sie smiałeś ze leszczon odbieraja papier po 7,70? buahahahaahahahaha Zycie zweryfikowało kto faktycznie jest tutaj leszczem :D
Cel jest zprecyzowany, kierunek jasny i obrany ---> 3.60
Człowiek sie uczy kazdego dnia. Protip dla ciebie :D jak chcesz kupic 10 akcji Drageusa to nie musisz ich kupować osobno, możesz złożyć zlecenie na całe 10 akcji jednorazowo i na dzień dzisiejszy zapłaciłbyć 4.94. Aczkolwiek odradzam branie z prawej lepiej poczekac z koszyczkiem po lewej stronie bo na spolce sie nic nie dzieje i szybko sie dziać nie będzie. Pernamentny spadek...
Swoja drogą jak obstawiasz Q4 2020? ile na minusie?
:) 1 akcja uratowała kurs że na plusie ale kurs 4.97 - z czego sie cieszysz? jeszcze kilka dni temu bylo powyzej 5 a ty piszesz "znow na plusie". Zdejmij te rózowe okulary. Dzisiaj byly najniższe wartości od wielu miesięcy, zahaczylismy na 4.73 :) ale Tyrek widzi swoje bo ktos 1 akcja podbił na konic. Słąby z Ciebie iwestor
Ziuta pomyśl. Największa spółka w branży zrobiła kiepski port do swojej gry. Za mało czasu pewnie grę jeszcze da się poprawić na konsolę trochę napewno. Teraz skumaj że "profesjonaliści" od portowania będą teraz na wagę złota. Nie koniecznie Drageus, ale Forek ULT czy Sonka już bardziej. Drageus też zyska jest po prostu za tani
Ale ja nie mam akcji CDProject. Pisałem tylko ze okazje są wszedzie bo takie mamy czasy. CDR mozna było kupic po 248 i sprzedac po 270 w ciagu kilku godzin. Forkowi sie zato przyjrzałem i wyglada interesująco, ciekawiej niż tutaj na Drageus.
Co do CDproject to mialem akcje przed wiedzminem i sprzedałem z 5 krotnym zyskiem po 150 zl :) mogłem poczekać ale lepszy wróbel w garści.
Ja wywaliłem 49 akcji za ponad 450 ale brałem po 400 ostatnio. CDP miałem 4 razy (raz duża ilość) ostatnio to za zyski z "groszówek" nie dużo ale zawsze coś. Pewnie że kupię jeszcze raz CDP ale nie w tym roku a może być jeszcze w promocji.
Na Sonce lipa ale tam się nie boję będzie grzana pod "bum Symulator" nie wiem kiedy ale napewo będzie. Tu też kiedyś ruszy to wiadomo, (może po wynikach za 4 kwartał) kto tam wie
Widzisz Tyrek nie wystarczy besztac innych, moze bys sprobował być pokorniejszy i sie uczyc od innych zamiast wszystkich mieszac z blotem bo maja inne zdanie niz Ty.