• Drodzy Inwestorzy!!! Autor: ~skorpion1 [31.0.80.*]
    Spójrzcie sobie na długoterminowy wykres . Spółka po osiągnięciu dna w 2003 r. na poziomie około 1,8 zł wzrosła do 2007 r. do około 55 zł. Ale to trwało kilka lat, aż sie trend odwrócił. Teraz po osiągnieciu dna w tym roku na poziomie 0,69 zł wychodzi na prostą. Mamy ciężki rok cowidowy. Spółka zaczyna generować przyzwoite wyniki netto. W ubiegłym roku zaobiła netto 2,1 mln zł. A wtym roku juz 1,5 mln zł a jest jeszcze 4 kwartał. Statystycznie najlepszy. Jeśli firma w trudnych czasach radzi sobie dobrze , to jak będzie w lepszych czasach???? Czy sytuacja ze wzrostami się powtórzy, tego nie wie nikt. Naturalnie jest ryzyka. Nie podejmujesz , to oddaj kase do banku na przechowanie. A wujaszek cóż, kupił wysoko oddał pewnie w dołku i teraz zajmuje sie trolowaniem . Cała prawda.
  • Re: Drodzy Inwestorzy!!! Autor: ~wujekdobrarada [83.10.170.*]
    baju baju będzie w czarnej d....; kto to jeszcze ma niech sprzeda bo idą ciężkie czasy- taka prawda i tyle
  • Re: Drodzy Inwestorzy!!! Autor: ~lukahossy [83.10.170.*]
    od jakiegos czasu przygladam sie co tu sie dzieje i jedno wiem ze wujaszka cel jest jasny a raczej zadanie. Na kazdej spolce na poczatku ruchu jest taki trol. To daje do myslenia bo ktos to raczej akumuluje niz dystrybuuje, pytanie tylko pod co? Kreski wygladaja optymistycznie i spolka przelamala wieloletni trend spadkowy wiec moze pare akcji warto miec. Ja dzisiaj troche wzialem, wczesniej nie gonilem za kursem bo wiedzialem ze predzej czy pozniej musi sie schlodzic. Nie wiem skorpion czy nie jestes za optymistyczny w swoich prognozach ale wskazniki i kreski na AT sprzyjaja bykom. Pzdr
  • Re: Drodzy Inwestorzy!!! Autor: ~skorpion1 [31.0.80.*]
    Skorpion jest realistą. Wykres długoterminowy jest optymisyczny. Formacja spodka długoletnia, bo 3 letnia. Formacja odwrócenia trendu!!!! Ale Każdy zrobi jak będzie uważał...A wujaszek . Szkoda gadać. Na każdej spółce jest taki element. Szkoda gadać!!!
    skorpion! ten wpis powyżej potraktuj jako prezent pod choinkę może ktoś się nabierze i to od ciebie kupi

p.s. lukahossy to moje drugie alter ego, te lepsze buhahahaha
    Oddaj i daj spokój.
    skorpion! obudź mnie please jak kurs przebije 2 PLN buhahahahaha
    Tutaj jest bardzo mała płynność. Jedno zlecenie spowoduje wzrost o 10 % lub spadek o 10%. Dzisiaj nie ma sentymentu na rynku. Wig-20 ostro traci. Na tym walorze panikują mali inwestorzy , co mają po 3k 4k akcji. Teraz p. Zygmunt nie sypie. Jakby On zaczął sypać to by zwalił kurs do 0 zł i sprzedał może że 100k akcji. Powtarzam Ci jeszcze raz, ażeby wyjść z takiej ilośći akcji jaką mają p. Zygmunt i reszta , to muszą podpompować kurs bardzo wysoko . Inaczej nic nie zarobią. Zobacz co kiedyś banki zrobiły na Polomweksie. Wyciągnęły do 17 zł. Wciągnęły ulice , bo rosło. Była duża płynność i banki mogły wyjść. A tutaj narazie nic sie nie kręci. Jeśli będzie sentyment na rynku akcji to będzie ok. Ja nie przejmuje sie kursem dzisiaj. Spojrze za 2 -3 lata i wtedy zobaczymy!!!!!
[x]
IMPERIO -1,58% 1,87 2026-05-06 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.