Kurde, ale hura optymizmem zawiało ;) podoba mi się taki tok rozumowania, ja też czekam. Minimum 3zł reszta mnie nie interesuje, albo na dno i papierem sobie w k...lu podetrę 4 litery, albo zarobię...
Ale bzdury. Skąd wy te ceny bierzecie, wycenę mercatora tu porównujecie jak Boruta ma 120 pracowników a mercator 2000 ludzi. Widzicie chociażby mała różnice dlaczego tu 20 zł to ostra przesada? Bo wycena mercatora jest ponad zyski i moda pomogła. A wy o borucie mówicie i kapitalizacji 6-7mld zł :> niebywałe
Ceokrachu a jak tam twój mercator po wyprzedaży papiera przez zarząd i prezesa.... wcisnął ci zarząd w gardło trochę papiera za 650 zł hahahah???? Mam nadzieję że lateksowego rozwolnienia po tym nie miałeś haha
Wszystko się zgadza jeśli bierzemy pod uwagę potencjał produkcyjny barwników , kosmetyków i chemii gospodarczej. Ale zapominamy o ewentualnym potencjale wynikającym z ewentualnych zysków wynikających ze sprzedaży licencji na produkcję opartą na ich patentach a tego na razie nie można przewidzieć. Dlatego ja za dwalata zdecyduję kiedy sprzedam