Dzisiaj na discordzie u Eugeniusza pojawił sie wpis Pantarana o tym, że dysponuje grubym pakietem akcji Avatrix. Naprawde grubym! Post był o 16:10. Niestety dopiero teraz odpaliłem D.
Gościa znam i szanuje. Na Biomed wchodziłem za nim jak kurs był po 4 pln. Sprzedałem za późno bo jak odbiło sie od 32. Sprzedawałem po 24 potem.
Potem jak sie pojawił w sierpniu na Innogene to kupowałem po 18. Byl wzrost 20% po jego poście tam! Tam sprzedałem po 65 - tym razem za wcześnie...
Może tu będzie w sam raz. Chociaż akurat to ja na Digital jestem przed nim tym razem.. hehe
Jestem od dawna na forum Digital. Korzystałem przy tym wpisie z programu VPN100, który ukrywa IP pod jednym darmowym niemieckim IP. Chronią swoją prywatność. Zaufaj mi, że jestem mężczyzną...
Good news. Szanuje gościa za wiedzę! Ktoś może to potwierdzić? Chyba wiemy dlaczego kurs wybił sie z 1,88... jeżeli to nie fake... gościa wystarczyło sie trzymać kiedy wchodził i sprzedawać przy 500% zysku. Tyle.
Nie mówie o kilkuset procent do Bozego Narodzenia ale o łdnym prezencie swiątecznym choc duze wzrosty ponad sto procent czy wiecej w kilka czy kilkanascie sesji to nie jest wielka rzadkosc.To tak na marginesie
Dnia 2020-12-12 o godz. 12:07 eugeniusz_leszczynski napisał(a): > kółkowicze to rak giełdy, masa spółek z potencjałem nie wybija się z konsoli przez was > > liczę na odcięcie
JW
Mysle ze to bardzo mozliwe ze kółkowicze zostaną odcieci od akcji
Bart luknij sobie jwa za parę zloty można wejść górski dobral ostatnio po 80grochow czyli obecne poziomy bezpieczne tylko ciezko dobrać bo papier zebrany fest taka mala rekomendacja na moje oko bedzie cos fajnego
January widzi potencjał w Avatrix,Objał ponoc tez ostatnio udziały w Ice Code wiec po połaczeniu moze sie okazac ze tym samym zwiekszył udział w Avatrix