• CP2077 Autor: komar_13 [5.173.136.*]
    Jakie pierwsze odczucia po światowej premierze? Opinie nie zawsze są cukierkowe i chyba sporo bug-ów. Pewnie teraz sporo pracy przed CDR, ale mimo że wpakowali się Blooberowi w premierę, to trzymam kciuki. Jeżeli chodzi o kurs, to ktoś wspominał, że po premierze poniżej 300.
  • Re: CP2077 Autor: ~Ruchanienagrubo [84.10.113.*]
    Cdr? Co to jest? To jakaś firma produkująca nośniki CD-R?
  • Re: CP2077 Autor: komar_13 [5.173.136.*]
    Coś w ten deseń. Podobno była premiera CDR-W :)
  • Re: CP2077 Autor: ~Reznor [89.64.122.*]
    Nie wiem o co chodzi z tymi ocenami, słyszałem, że jest rumor na forach za granicą w związku z postacią "czarnego charakteru" w CP2077 w postaci transwestyty i tu podobno są jakieś uwagi niektórych środowisk, ze dlaczego trans oznacza kogoś złego, podobno chcą tymi ocenami zmusić CDred do zmiany postaci na kogoś innego, masakra zobaczymy, jak to się skończy. Ale dużo bugów podobno
    No właśnie o bug-ach trochę czytałem. Nawet screeny i filmiki mi wpadły w rękę. Przy tak potężnej grze jakoś mnie to nie dziwi. Z drugiej strony marketing jest ogromny, cena nie jest niska, więc oczekiwania są.
    Jeżeli chodzi o ten "czarny charakter" to nie słyszałem tego, ale jeżeli faktycznie tak jest, to strach czasami cokolwiek robić, bo zawsze ktoś się czegoś doszuka. Ostatnio z dzieciakami oglądałem Akademie Pana Kleksa i Rodzinę Leśniewskich. Teraz nie ma szans na zrobienie podobnych filmów.
  • Re: CP2077 Autor: ~wers [89.64.87.*]
    Nie wiem w jakim wieku masz dzieci Komar. Ale Polecam serial Siedem Życzeń. Polot, pomysł i fajna muzyka. Tylko 7 odcinków niestety. Łezka w oku jak się zobaczy jak ta rzeczywistość wygladala. Ech...
    Wiek przedszkolny, ale oglądają naprawdę z zainteresowaniem stare polskie filmy dla dzieci. Coś w nich jest, ja sam lubię do nich wracać a Siedem Życzeń widziało się nie raz. Banda i Wanda :). Są odcinki na YouTube, więc jutro może uda mi się zrobić pierwszy test.
    Był klimat, co? Zawsze wracam z sentymentem do tych czasów.
    Hehe u mnie podobnie chociaż trochę starsze są, ale filmy i bajki, o których wspomnieliście to pochłaniają, dzisiaj już takich nie ma albo trafiają się rzadko - wzór serialu hanna montanna - ja pier.... ile można tego słuchać. Wracając do rynków korekta wisi w powietrzu, ale Wers z drugiej strony nigdy wcześniej nie było tyle cashu na rynku, nigdy, a jak wpompują te kolejne mld euro to juz nie wiem
  • Re: CP2077 Autor: ~Ruchanienagrubo [84.10.113.*]
    7 życzeń... hator, hator, hator. Jakie macie życzenia? Chcecie się obudzić z CyberPunkiem w łóżku?
  • Re: CP2077 Autor: ~wers [89.64.87.*]
    Ja mam jedno życzenie Rademenesie, żeby Ruchas zmienił nick. Da się zrobić? :).
    oj tam oj tam :D. Ja miałem niezły ubaw jak Ruchaś zadawał pytania prezesowi. Jakby to był live i każdy, kto zadaje pytanie przedstawia się z nick-a, to chyba bym padł na ziemię ze śmiechu :).

A jeżeli chodzi o rynek, to jestem ciekaw jaka będzie reakcja po wpompowaniu kasy. Trzymam kciuki za OZE, bo od nowego roku znowu podwyżka prądu, rozbita na milion małych składników. Tak jak śledzę Columbusa, to ostro jadą z reklamą. 01C kiszonka, ale liczę, że po walnym coś się ruszy.
    Masz Geotrans Komar? Spolka z pogranicza OZE i zagospodarowywania śmieci i ścieków dobra spółka. Zresztą raporty mowia same za siebie
    Nie mam Geotrans, poczytam sobie o niej. Widzę, że od górki mamy 10 zł, to całkiem sporo - ok. 40%. Na szybko jak sprawdziłem wykres, to chyba okolice 22 zł na wejście?
  • Re: CP2077 Autor: ~Reznor [188.147.103.*]
    Bylo i 16-18 ostatnio nie wiem czy spadnie do 22, raczej 24, w przyszłym roku nowe przetargi z większymi marżami na usługi
    Dzięki Reznor, zatem ręka na pulsie, a raczej na kursie :)

BTW. Ale redów dzisiaj męczą. Tam jest czerwień. Zajrzałem na ich forum. Troli od zatrzęsienia.
    Wers, Reznor, ostatnio o kolejach wspominaliście. Dzisiaj na cybku, ktoś wstawił ciekawy link: https://stooq.pl/n/?f=1393591

Trochę tej kasy mają do wydania :).
[x]
VARSAV 0,00% 0,42 2026-05-13 16:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.