• niestety Autor: ~STNR [37.47.79.*]
    Z przedstwienia pt. Innowacje na Polskiej giełdzie wynika jasno, że tutaj teraz nic nie będzie. Nic się nie stało i nie stanie. Plany długoterminowe firmy to 3-5 lat więc firma straciła impet. Nie planują na 30 lat do przodu czy na 100 a to cechuje nowa gospdarke. Firma w dalszym ciągu jest polskim produktem. Nie przepala kosmicznych pieniędzy, a inwestorów ma takich jak my wszyscy. Mamy po parę tys euro i mocno wierzymy że coś za to zrobia. Niestety to za mało. Może gdyby akcje były po 300 zł to można by było liczyć na innowacje. Tylko to my inwestorzy jesteśmy dziady i nas na to nie stac. Po 4 zł już nikt nie kupuje. To za co oni mają w tym inteliwise wyprodukować innowacje. W kraju dziadów akcje po mniej niż euro a oczekiwania na podbicie świata? Inwestorzy sami sobie odpowiedzcie. Cuda lub to co za oknem. Ja to zrozumialem dziś. To jest całkiem niezła firma fascynatów. Jak czytałem te pytania do prezesa... Ten poziom pytań... Ręce opadają. Jak taki jest akcjonariat to informuje Was co te pytania pisali kurs powinien lecieć na 40 groszy bo jak nie stracicie tu większości pieniędzy to się nie nauczycie.
  • Re: niestety Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    DROGI STNR
    Bardzo Cie proszę o przedstawienie jakie Ty zadałeś pytanie. Bo moje ani jedno nie poszło. Być moze ty miałes więcej szczęścia. Może to twoje było na poziomie?
    Poza Tym dziś niskie ciśnienie, i moze to sprawiło że masz taki ... mało obiektywny, negatywny odbiór prezentacji. Ja mam nieco odmienne odczucia. Nie jest to zachwyt, ale raczej zgodnie z oczekiwaniami przedstawienie firmy, jej produktów, klientów i planów. To nie miał być :"szoł"show i nie był show... Tym nie mniej dowiedziałam się paru fajnych dla mnie rzeczy.
    Hejo!!!!
    Poprosze to intelygentne pytanie które padło na InnDay, Today?
  • Re: niestety Autor: ~Romek [37.47.25.*]
    Chyba wiem, o co chodzi z tym hardware- to pewno mac book pro 16 prezesa do zrobienia prezentacji na Innovation Day
    Romuś , a ja Cię czasem dziś na Govenie nie widziałam? Zmykaj tam bo coś Ci wysłałam...

Jeszcze jedno: Gdzie się podział Intel co Wali?
    Govenie? A co to za gavno? Ja tylko puc(k)uje klejnoty narodowe!
    Trafilem z tym macbookiem, no nie? Niezly lans! Blyszczal sie jak owe klejnoty!
    JA tam nie patrzyłam na mc booka, nawet nie widziałam ze tam jest. Jak by powiedział Mroczny, Jesteś facet na 100%. Wzrokowiec i tyle.
    To jednak poświęciłes chwile by się zalogowac?
    Napisz wiec coś, jaki był Twój odbiór bo STNR chyba fajerwerków oczekiwał a nie przedstawienia firmy Nowym...
    Ja czuje tutaj nową emisję, ale moze za bardzo skupilem sie na macbooku
    Romek . Jezus, Weż no mnie nie załamuj....
    Tyś tylko na mcbooka patrzył !! Jaką emisję?
    Człowieku tu kasa na koncie nalezności czyściutki i ZERO zobowiązń . Same biezące trady tylko. Romuś no wez no się skup trochę. Ty jak przy komputerze siedzisz to tylko coś pucujesz czy jak?
    No musi byc emisja na nowego macbooka i iphony12 dla wszystkich
    Lepiej Ci idzie jak takie Joki uskuteczniasz?
    Wystarczy kasy z nowego przetargu.
    Romuś, a co powiesz jak się dowiesz, że ja facet jestem?
    No przeciez caly czas to mowie, ze facet jestes
    No to wszystko jasne.
  • Re: niestety Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.25.*]
    Dnia 2020-12-10 o godz. 23:00 ~Romek napisał(a):
    > No przeciez caly czas to mowie, ze facet jestes

To Ty jednak wybrałeś wycieczkę do Tajlandii!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.25.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
INTELIWIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.