• GWP INNOVATION day Autor: ~zxc [46.151.143.*]
    Zadałem ciekawe pytanie odnośnie PLI i Bloobera.
    Otrzymałem jeszcze ciekawszą odpowiedź.

Polecam zobaczyć jak będą powtórki.

Czat z Blooberem.
  • Re: GWP INNOVATION day Autor: ~Rado [193.0.197.*]
    Czekamy na powtórki. Niestety dzisiaj nie mogłem wziąć udziału, bo za dużo pracy mam :(
  • Re: GWP INNOVATION day Autor: ~fanpli [89.64.70.*]
    zxc
    siedzisz okrakiem, czy towar odkupiony?
    a poza tym to napisz coś więcej o co chodzi z tym
    pytaniem?
  • Re: GWP INNOVATION day Autor: ~zxc [46.151.143.*]
    Co do akcji to miałem, mam i będę miał. Powiem szczerze, że idealnie satysfakcjonującą mnie ilość ;)
    Małe streszczenie:
    Zapytałem o wspólne Q&A PLI i Bloobera.
    Powiem tylko, że Pan Paweł jeszcze dzisiaj zapyta się Zbika o to. On jest bardzo chętny.
  • Re: GWP INNOVATION day Autor: ~fanpli [89.64.70.*]
    widać ip się rodzi...
  • Re: GWP INNOVATION day Autor: ~Rado [193.0.197.*]
    Piotr, a nie Paweł
  • Re: GWP INNOVATION day Autor: bialoczerwony1972 [37.30.50.*]
    A nie możesz ot tak po prostu napisać???
    Tak, przepraszam. Piotr :)

Nie chcę cytować jego słów. Pewnie jeszcze dzisiaj dodadzą na youtuba. Przyznam, że jestem pozytywnie nastawiony co do ich współpracy. Teraz zrozumiałem, że naprawdę może być coś większego.

Jeszcze na sam koniec dodał, że następnym razem chce zorganizować taką konferencję razem z PLI.

A pytania takie zadałem:

1. Dzień dobry. Dużo się spekuluje o waszej współpracy z Platige. Może Pan powiedzieć coś więcej? Kiedy zobaczymy rezultaty takiej współpracy?
    2. Jak duże jest zaangażowanie Platige w grze Medium? Czy to są tylko cutscenki i cinematiki czy coś więcej? Przy tak dobrej współpracy zaangażowaliście Platige w tytuł Black? Może następnym razem Państwo zrobią wspólne Q&A? Przepraszam za pytania o PLI, ale oni nigdzie się nie udzielają i ciężko czegoś się dowiedzieć.
    link

14:00 minuta

i

37:35

i

i takie dodatkowe(że PLI tam zagości?)

45:35

jeszcze jedno zdanie na sam koniec.
  • Re: GWP INNOVATION day Autor: ~Kibic [81.190.50.*]
    Uff... czyli nie spadnie poniżej 20zł ?
  • Re: GWP INNOVATION day Autor: ~HueHue [45.91.21.*]
    A teraz prośba do Platige Image. Jeśli nie prezes, to wystawcie kompetentne osoby, które z podobną pasją i wiedzą na temat spółki utrzymują kontakt z rynkiem.
    Nawet CD Projekt w momencie kryzysu jest bardziej transparentny i komunikatywny.
    Bloober robi to na czacie(poza tym spotkaniem na GPWID bywają jak wiecie inne, Piramid Games na Discord CDP na Twitterze i Facebooku. A Platige...

Najciekawsza deklaracja to ta ostatnia. Abstrahując od tematyki horroru, który nie jest jakimś wymarzonym entry point do rynku filmowego jako producenta, oby nie okazało się, że Żbikowski pokazał Blooberowi jak pitchować w Netflix swoje IP w zamian z robienie kilku scen vfx i pozostać usługa.  
  • Re: GWP INNOVATION day Autor: ~żuk [5.184.44.*]
    Ciekawy trop, a ten film to Platige ma zrobić?
[x]
PLATIGE -15,54% 5,00 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.