• Pytanko? Autor: ~Prorok [79.175.210.*]
    Dziś cała branża stalowa ostro w górę po rekomendacji dla cognora... cała z wyjątkiem Drozapola.. ja się pytam kto tak go dołuje? cena wyrobów ze stali idzie ostro w górę..perspektywy dla branży zapowiadają się świetnie a nikt nie chce tego kupować...
  • Re: Pytanko? Autor: ~Jack [31.60.44.*]
    I lepiej nie zadawaj takich pytań. Szybciej tutaj będzie poniżej zlocisza niż powyżej 2. Wszystko jest w porządku, w jak najlepszym.
  • Re: Pytanko? Autor: ~owad [176.221.125.*]
    Ludzie słabej wiary, ja nie tracę nadziei choć to matka głupich, ale umiera ostatnia...:)))
  • Pytanko? Autor: ~ju [194.181.67.*]
    Lubisz tą spółkę ? Na giełdzie wiele możliwości.
  • Re: Pytanko? Autor: ~Prorok [79.175.210.*]
    nie...czekam już kilkanaście lat aż będę zarobiony... a wiesz cierpliwych los wynagrodzi... i nie mów mi o kupowaniu czego innego bo nie wyjdę z tej spółki dopuki doputy nie zarobie...wiesz...taki charakter:)
  • Re: Pytanko? Autor: ~dezel [95.49.32.*]
    Spodziewasz się sporych obrotów ?
  • Re: Pytanko? Autor: ~Prorok [79.175.210.*]
    "sporych"? tutaj kilkadziesiąt tys podniesie kurs pow. 2PLN papier jest wyprzedany totalnie...jeśli stal będzie dalej rosła... pandemia nie ma wpływu wielkiego na tą branżę jak to napisali w rekomendacji najpierw dla stalprofilu ,a następnie dla cognora... to nic tylko nowe szczyty będziemy tu widzieć...i zapomnijcie o poziomach ok 1PLN...
  • Re: Pytanko? Autor: ~owad [176.221.125.*]
    Dokładnie...:)))
  • Re: Pytanko? Autor: ~Jack [31.60.38.*]
    Jak to mawiał niejaki Tomasz, dopóki nie zobaczę to nie uwierzę. Problem tutaj jest taki, że 2 PLN kompletnie nie jest na rękę głównemu akcjonariuszowi. Czy rynek z nim wygra, śmiem wątpić
[x]
DROZAPOL 10,24% 4,09 2025-02-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.