Z tym covid w tytule to słabo... Nie można tylko do obecności covid sprawdzać tych platform. Nauczanie online jak i praca zdalna zostanie już na długo z nami. Myślę, że i szkoły typowo online z profesjonalnymi platformami rozwiną się i będą "pamiątką" po covid.
To, że ktoś w ogóle sprzedawał poniżej 1,8 to było mega zaskoczenie. Ktoś tu na forum kilka tygodni temu dobrze nadpisał, że ludzie nie wiedzą co kupują i sprzedają, w ogóle nie oceniają potencjału spółki. Szczerze jak ktoś tu sprzedał ze stratą, a miał średnią nie większą niż 2,5 to chyba powinien się porządnie zastanowić czy NC jest dla niego, ponieważ tu nikt nie naganiał specjalnie nawet na spadki, a ludzie sprzedają akcje za darmo. Ci z trójki też zostaną szybko zdjęci, poczekajmy jeszcze na główny komunikat do końca roku-). Ludzie spółka ma zyski, kolejny raport powinien być jeszcze lepszy, a wy panikujecie jakby bankrutowała. Więcej odwagi-)
Idą gdzie indziej....aby odrobić... Po co komu akcje w wiecznym trendzie spadkowym....tez sprzedałem ale zaraz po splicie...za niedługo kolejny...ida gronie a akcji multum.
Od rzeczywistości jest rzeczywistość, a nie chcący uśrednić po 50gr. Rzeczywistość jest dość prosta było 4 w lipcu gdy na większości NC była górka więc 2 teraz to norma, wtedy na górce trzeba było sprzedawać, a nie teraz ze stratą po 1,5, odbije znów na 2,3 może 4, 6 może, albo zrobi niespodziankę i będzie wielokrotność 100% dlatego tak to wszystkich rajcuje, ale niespodzianki to się raczej raz na dekadę zdarzają albo w długiej perspektywie choć marzec przyzwyczaił wszystkich że jest niby inaczej. Jeśli ktoś kupuje w dołku który jest teraz jak zawsze jest wygranym, utrafienie absolutnego dołka to raczej mrzonki, ale ta cena już zachęca (oczywiście niższa bardziej zachęca), ja jestem spokojny, ale kibicuje nerwowym by znowu oddali cierpliwym akcje :)