Rafał odpuść PLI. Masz swojego ziomeczka Kalinowskiego co z Żbikowskim wszedł do Platige z wydawnictwa. To za fajna firma żeby ją zasypać spekulacją.
Poza tym, za dużo tutaj kutych na 4 łapy gości żeby pierd*$4 o robieniu gier przez PLI przeszło i wiara kojarzy spadki po Vivid Games.
Odpuść choćby z racji na Pablo...
P.s. Książkę przeczytałem więc wiem co tu się dzieje
Tak na marginesie zróbcie sobie analizę techniczna tego co się tu dzieje, bo zamknięcie się powyżej 25 zł, plus ten wolumen, plus utrzymanie tego 25 na tygodniowej świecy... to byczej już być nie może...
Pytając, myślałem ze faktycznie coś poważnego pojawiło się na FB a tu widzę rozgrzane głowy już się podniecają, że spekulant popełnił posta i za chwile go usunął.... Widać jak bardzo co niektórzy nie trzymają już ciśnienia....
w każdym razie wskazał palcem spółkę i na pewno zasiał ziarno wątpliwości defetystom spółka leżała zapomniana na uboczu ale teraz może stoi przed jakimś lepszym dla akcjonariuszy okresem at wolumenami potwierdza wzrost przy pewnych założeniach i układzie gwiazd to... może tutaj być grubo i niejeden huehue się zdziwi...
Zaorski to typowy spekulant. Obawiam się, że skończy się szybkim pump i dump. Ludzie, którzy wejdą na górce znowu będą płakać jaka spółka zła i niedobra..
a pod co jak nie pod plotki i pogłoski kupuje się spółkę> 10% inwestowania na bananie jest pod fundamenty reszta to spekulacja - czy, np taki biomed zarabiający dziś mniej niż pli a mający 10 razy wyższą kap grany jest pod fundamenty? nie! pod plotki, że kiedyś coś tam zdziała...za rok w aptekach szpitalnych może się pojawić to cudowne lekarstwo i co? grali, szczepionka zabiła większość spekulacji, ale i tak kap to z 700 baniek! moim zdaniem to pli coś ogłosi, może wkrótce? i sama zapowiedź np nowej strategii, powiedzmy w modelu hybrydowym już dawałaby spółce czas i odp wycenę ci co mówią o inwestowaniu pod fundamenty np w spółkach gierkowych mają chyba na uwadze...realizację zysków? bo wtedy spółki coś pokazują w bilansach, tak poza tym to robiąc swoje ip ponoszą wyłącznie koszty i często nawet o jakiejś ebitdzie nie ma co marzyć tak czy, siak: moim zdaniem - pli jest spółką zapomnianą, o której ten pan od spekulacji coś na fejsie wspomniał -ale, kompetencji nie można platige odmówić co w połączeniu z niską rynkową wyceną może stanowić spory potencjał fakt jest taki, że kurs zakręcił na północ przy korzystnej at potwierdzonej wolumenami, co czyni ja bardziej wiarygodną ps> jeśli tylu jest na forum pesymistów to kto stoi za wzrostem, ciekawe prawda? aby, to było coś większego niż tylko krótkoterminowa spekulacja to tak ma własnie to przebiegać: niekończące się pytania i wątpliwości tych bez akcji i i ktoś popychający palcem kursik - w każdym razie coś się dzieje...
@huehue ''Szkoda mi Ciebie. Tak po ludzku, współczuje.'' dzięki, empatia jest dziś deficytowa pogadamy za jakiś czas, jednak nie mogę zrozumieć twojej pozy: od miesięcy siedzisz tutaj i stawiasz oceny, tezy i snujesz scenariusze uzupełniasz to pytaniami o rzeczy podstawowe jak np te legendarne prawa autorskie? co, ty na ten temat za androny chłopie wypisywałeś? tak więc, nie mogę pojąć tego twojego zaangażowania i poświęcenia dużej części czasu na poznanie platige, z jednoczesnym chwaleniem - jak wczoraj - się zarobkami gdzie indziej? do tego, te życzenia noworoczne jakbyś się na jakiś czas żegnał z forum i ... znowu wpadasz i stawiasz tezy z pogranicza psychoanalizy - cóż, postawię i swoją tezę: kasa parzy w łapki a, wzrost kurs platige wzmaga nerwowość współczuję, tak po ludzku bo wiem, że nawet strata tak nie boli jak to, że zostało się na peronie
O tak, ten ruch obecnie, to wynik szalonych sukcesów i wspaniałej pracy spółki..
Fanpi serfujesz na fali tsunami krzycząc ale dobra fala..
Szkoda mi Ciebie. Tak po ludzku, współczuje.