Panowie, Ja zawsze patrzę na AT. Spójrzcie w perspektywie 6 miesięcy. Widać tu zakończenie spodka, także ja widzę tu 4 zł w ciągu najbliższych dwóch tygodni. Jeśli się sprawdzi, to wkrótce odezwę sie znowu i podam mój typ/ p.s. nie mam jeszcze tych akcji. Po prostu przeglądam sobie spółki, patrzę na AT i kupuję te, które dobrze wróżą.
Dnia 2020-12-09 o godz. 20:15 ~świstak napisał(a): > nie ma problemu - gdzie sobie życzysz ?
Co ? "pan" g ... zaproponował Ci złożenie "wizyty" HAHAHhhhaaaaaaa
i mnie to obiecał i to z 'EKYPĄ' bo sam się cykał ,............................
Szczerze mówiąc już mnie nie bawi wymienianie się na "uprzejmości" z niektórymi forumowiczami ,.... bo jak długo można dyskutować z tymi, który od ca. 2 miesięcy( od ok. 5,xx zł) piszą w kółko to samo tzn. , że spółka "genialna" i za chwilkę drobną chwilkę będzie tu WIELKIE BUM 20 , 50 , 100 zł . Pytałem się wczoraj wc/cmpunk czy może on wie ile teraz kosztuje na GPW 1 akcja 'holdingu' snw ??? może trzeba jemu powiedzieć dla jego własnego dobra , że to nie 5,xx, ani 4,xx , to nawet już nie 3,xx
Dziś nawet ktoś tu już po sesji dodał wątek , że jutro 3,20 i tylko PÓŁNOC
Scettino czy jak Ci tam, jesteś jak wrzód na dupie. Mielisz tą klapaczką jedno i to samo, już nie da się tego czytać. Zastanawiam się czy ktoś Ci za to płaci, czy po prostu jesteś taką miernotą?