• niewesoła perspektywa Autor: ~mike [188.146.160.*]
    Panowie,
    Ja zawsze patrzę na AT. Spójrzcie w perspektywie 6 miesięcy. Widać tu odwrócony spodek, także ja widzę tu 2 zł w ciągu najbliższych dwóch tygodni.
    Jeśli się sprawdzi, to wkrótce odezwę sie znowu i podam mój typ/
    p.s. nie mam tych akcji. Po prostu przeglądam sobie spółki, patrzę na AT i kupuję te, które dobrze wróżą.
  • Re: niewesoła perspektywa Autor: wolnoplus [5.173.233.*]
    Dnia 2020-12-09 o godz. 14:56 ~mike napisał(a):
    > Panowie,
    > Ja zawsze patrzę na AT. Spójrzcie w perspektywie 6 miesięcy. Widać tu odwrócony spodek, także ja widzę tu 2 zł w ciągu najbliższych dwóch tygodni.
    > Jeśli się sprawdzi, to wkrótce odezwę sie znowu i podam mój typ/
    > p.s. nie mam tych akcji. Po prostu przeglądam sobie spółki, patrzę na AT i kupuję te, które dobrze wróżą.

(kurr..., który to już kolejny anioł stróż, od momentu ogłoszenia, że Sanwil na sWig80 wchodzi, który nie ma akcji, ale przegląda i uprzejmie donosi?)

Dzięki bardzo!
    a jak się nie sprawdzi to też się pojawisz? Bo my bez Ciebie jak dzieci we mgle...
  • Re: niewesoła perspektywa Autor: ~schettino [5.184.27.*]
    Dnia 2020-12-09 o godz. 15:09 wolnoplus napisał(a):
    > Dnia 2020-12-09 o godz. 14:56 ~mike napisał(a):
    > > Panowie,
    > > Ja zawsze patrzę na AT. Spójrzcie w perspektywie 6 miesięcy. Widać tu odwrócony spodek, także ja widzę tu 2 zł w ciągu najbliższych dwóch tygodni.
    > > Jeśli się sprawdzi, to wkrótce odezwę sie znowu i podam mój typ/
    > > p.s. nie mam tych akcji. Po prostu przeglądam sobie spółki, patrzę na AT i kupuję te, które dobrze wróżą.
    >
    > (kurr..., który to już kolejny anioł stróż, od momentu ogłoszenia, że Sanwil na sWig80 wchodzi, który nie ma akcji, ale przegląda i uprzejmie donosi?)
    >
    > Dzięki bardzo!
    > a jak się nie sprawdzi to też się pojawisz? Bo my bez Ciebie jak dzieci we mgle...

wolno+/- też już gula na szyi coraz większa ????
    HAHAhhhaaaa
    tyle "analiz" , wyliczeń , "wyższej" matematyki , "okazyjnych" zakupów (3,84) , a tu KISZKA z wodą
    trudno uwierzyć , że może być lepszy "analityk" ? ,......
    a to już nie pierwszy i chyba nie ostatni , który pisze to co ja pisałem od ok. 5,80

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.233.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2020-12-09 o godz. 15:49 wolnoplus napisał(a):
    > Dnia 2020-12-09 o godz. 15:39 ~schettino napisał(a):
    > > Dnia 2020-12-09 o godz. 15:09 wolnoplus napisał(a):
    > > > Dnia 2020-12-09 o godz. 14:56 ~mike napisał(a):
    > > > > Panowie,
    > > > > Ja zawsze patrzę na AT. Spójrzcie w perspektywie 6 miesięcy. Widać tu odwrócony spodek, także ja widzę tu 2 zł w ciągu najbliższych dwóch tygodni.
    > > > > Jeśli się sprawdzi, to wkrótce odezwę sie znowu i podam mój typ/
    > > > > p.s. nie mam tych akcji. Po prostu przeglądam sobie spółki, patrzę na AT i kupuję te, które dobrze wróżą.
    > > >
    > > > (kurr..., który to już kolejny anioł stróż, od momentu ogłoszenia, że Sanwil na sWig80 wchodzi, który nie ma akcji, ale przegląda i uprzejmie donosi?)
    > > >
    > > > Dzięki bardzo!
    > > > a jak się nie sprawdzi to też się pojawisz? Bo my bez Ciebie jak dzieci we mgle...
    > >
    > > wolno+/- też już gula na szyi coraz większa ????
    > > HAHAhhhaaaa
    > > tyle "analiz" , wyliczeń , "wyższej" matematyki , "okazyjnych" zakupów (3,84) , a tu KISZKA z wodą
    > > trudno uwierzyć , że może być lepszy "analityk" ? ,......
    > > a to już nie pierwszy i chyba nie ostatni , który pisze to co ja pisałem od ok. 5,80
    > >
    >
    > Żadna gula. Matematyka zawsze daje takie same wyniki, więc obliczenia dalej pokazują te same parametry. 
    > Nic się nie zmieniło. C/Z miało być w okolicy 12-15 po 3 kwartale w okolicy 4PLN i jest, jak przeliczysz.
    > C/Z10, zgodnie z przewidywaniami będzie przy kursie ok 5-6 PLN po wynikach za 4kwartał. Piszę o wskaźnikach, nie typuję kursu. A to, że spekuła zawitała i "optymalizacja podatkowa", to mnie nawet cieszy, byli tacy, którym było nudno, bo nic się nie działo, to teraz się dzieje w dół, ale pójdzie i w górę.
    > A u Ciebie jak? Dalej forumowy pajac?

a jak tam "okazyjne zakupy" może teraz trochę złapałeś ,....
    bo przeciez "TANIEJ już NIE BĘDZIE " !!!!!

i tak od 5,80

Ja przynajmniej mam niezłą zabawę , a co ty masz ???? makulaturę ???

• Re: niewesoła perspektywa Autor: ~Aaa [31.60.101.*]
    Podaj linki do tematów innych spółek gdzie podawałeś te swoje, jak mówisz "typy" Wtedy zobaczymy ile są warte
  • Re: niewesoła perspektywa Autor: ~we [193.192.177.*]
    p.s. nie mam tych akcji. Po prostu przeglądam sobie spółki, patrzę na AT i kupuję te, które dobrze wróżą.

To jest aż nieprawdopodobne ile ostatnio sie tu wynurzyuło takoich falszywych typow, co to "mają akcje ale jutro -10" albo nie maja i spolka ich nie interesuje ale musza napisac ze 2zł niedlugo. Co wy macie w tym mozgu
  • Re: niewesoła perspektywa Autor: cmpunk [37.47.59.*]
    I te dramatyzowane tytuły-muszą brzmieć negatywnie i dołująco. To wszystko psychologia :-).
    Jeszcze chłopaki powinni podawać numery kont,żeby im coś wrzucić w podzięce za próby ratowania naszych finansów :-D.
    Dnia 2020-12-09 o godz. 16:02 cmpunk napisał(a):
    > I te dramatyzowane tytuły-muszą brzmieć negatywnie i dołująco. To wszystko psychologia :-).
    > Jeszcze chłopaki powinni podawać numery kont,żeby im coś wrzucić w podzięce za próby ratowania naszych finansów :-D.

widzę wc ... że sam się do takiej zbiórki przymierzasz ,...
    już o tym wspominałem , pamiętasz szymek h. , petard ryszu, kod-y , smrody a ostatnio o zbyszku 102nodze było coś głośno ,
    jeśli miałbym akcje i przepowiednie tego "mike" sie sprawdziły , a ja na tym bym zarobił , to nie miał bym oporów dać mu jakiś "datek "
  • Re: niewesoła perspektywa Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2020-12-09 o godz. 16:18 ~schettino napisał(a):
    > Dnia 2020-12-09 o godz. 16:02 cmpunk napisał(a):
    > > I te dramatyzowane tytuły-muszą brzmieć negatywnie i dołująco. To wszystko psychologia :-).
    > > Jeszcze chłopaki powinni podawać numery kont,żeby im coś wrzucić w podzięce za próby ratowania naszych finansów :-D.
    >
    > widzę wc ... że sam się do takiej zbiórki przymierzasz ,...
    > już o tym wspominałem , pamiętasz szymek h. , petard ryszu, kod-y , smrody a ostatnio o zbyszku 102nodze było coś głośno ,
    > jeśli miałbym akcje i przepowiednie tego "mike" sie sprawdziły , a ja na tym bym zarobił , to nie miał bym oporów dać mu jakiś "datek "

Daj mu za nas,rzuć,jak na tacę,w końcu lubisz klimaty sakralne :-).
    Dnia 2020-12-09 o godz. 16:36 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2020-12-09 o godz. 16:18 ~schettino napisał(a):
    > > Dnia 2020-12-09 o godz. 16:02 cmpunk napisał(a):
    > > > I te dramatyzowane tytuły-muszą brzmieć negatywnie i dołująco. To wszystko psychologia :-).
    > > > Jeszcze chłopaki powinni podawać numery kont,żeby im coś wrzucić w podzięce za próby ratowania naszych finansów :-D.
    > >
    > > widzę wc ... że sam się do takiej zbiórki przymierzasz ,...
    > > już o tym wspominałem , pamiętasz szymek h. , petard ryszu, kod-y , smrody a ostatnio o zbyszku 102nodze było coś głośno ,
    > > jeśli miałbym akcje i przepowiednie tego "mike" sie sprawdziły , a ja na tym bym zarobił , to nie miał bym oporów dać mu jakiś "datek "
    >
    > Daj mu za nas,rzuć,jak na tacę,w końcu lubisz klimaty sakralne :-).

rozumiem , że "chwilowy" brak gotówki nawet na "okazyjne" zakupy , tak to jest jak się siedzi na akcjach jak na jajkach , a ja jak pisałem opyliłem po 5,55 siedzę sobie na gotówce i na PKN (pisałem wziętym po 45 i 47 ),
    a ten MIKE sobie radę sam da , widać , że bardziej ogarnięty od was "twardzieli " z snw

Chociaż już coraz mniej wierzy i w te wasze posiadane akcje i te wasze przepowiednie i marzenia o 20, 50 zł nawet za kilka lat ,
  • Re: niewesoła perspektywa Autor: ~we [193.192.177.*]
    > > Dnia 2020-12-09 o godz. 16:18 ~schettino napisał(a):
    > rozumiem , że "chwilowy" brak gotówki nawet na "okazyjne" zakupy , tak to jest jak się siedzi na akcjach jak na jajkach , a ja jak pisałem opyliłem po 5,55 siedzę sobie na gotówce i na PKN (pisałem wziętym po 45 i 47 ),
    > a ten MIKE sobie radę sam da , widać , że bardziej ogarnięty od was "twardzieli " z snw
    >
    > Chociaż już coraz mniej wierzy i w te wasze posiadane akcje i te wasze przepowiednie i marzenia o 20, 50 zł nawet za kilka lat ,

Codziennie od dawna tu pitolisz na sanwil, ale jak widac sam go kupowales. Udalo ci sie bo sprzedales wyzej przed szczeponkową zwalą, ale rownie dobrze to info moglo wyjsc wczesniej i tez bys wtopił
  • Re: niewesoła perspektywa Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2020-12-09 o godz. 17:12 ~we napisał(a):
    > > > Dnia 2020-12-09 o godz. 16:18 ~schettino napisał(a):
    > > rozumiem , że "chwilowy" brak gotówki nawet na "okazyjne" zakupy , tak to jest jak się siedzi na akcjach jak na jajkach , a ja jak pisałem opyliłem po 5,55 siedzę sobie na gotówce i na PKN (pisałem wziętym po 45 i 47 ),
    > > a ten MIKE sobie radę sam da , widać , że bardziej ogarnięty od was "twardzieli " z snw
    > >
    > > Chociaż już coraz mniej wierzy i w te wasze posiadane akcje i te wasze przepowiednie i marzenia o 20, 50 zł nawet za kilka lat ,
    >
    > Codziennie od dawna tu pitolisz na sanwil, ale jak widac sam go kupowales. Udalo ci sie bo sprzedales wyzej przed szczeponkową zwalą, ale rownie dobrze to info moglo wyjsc wczesniej i tez bys wtopił

On jest kółkarzem,jego satysfakcjomuje kilkadziesiąt groszy,a miał aż 300 akcji i tym spekulował :-).
  • Re: niewesoła perspektywa Autor: ~J-23 [5.184.36.*]
    A jak tak to wygląda z dzisiejszej perspektywy ?

Ha Ha Ha
  • Re: niewesoła perspektywa Autor: ~J-32 [37.47.76.*]
    pięknie, można kupić dobry papier za bezcen
  • Re: niewesoła perspektywa Autor: ~scettinno [37.47.58.*]
    Masz rację J-23. Ciężko będzie dokupić taniej.
    A ciekawe,do ilu jutro urośnie ???
    Powyżej 3 złotych ??????

• Re: niewesoła perspektywa Autor: ~scettino [37.47.35.*]
    Dnia 2020-12-10 o godz. 18:14 ~scettinno napisał(a):
    > Masz rację J-23. Ciężko będzie dokupić taniej.
    > A ciekawe,do ilu jutro urośnie ???
    > Powyżej 3 złotych ??????
    >

Zdecydowanie coraz trudniej jest tu coś dokupić ,...
    niedługo jak tak dalej pójdzie akcje snw będą reglamentowane jak za komuny , na kartki, spod lady i po znajomości
[x]
SANWIL -0,38% 1,32 2026-05-25 16:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.