Panowie, Ja zawsze patrzę na AT. Spójrzcie w perspektywie 6 miesięcy. Widać tu odwrócony spodek, także ja widzę tu 2 zł w ciągu najbliższych dwóch tygodni. Jeśli się sprawdzi, to wkrótce odezwę sie znowu i podam mój typ/ p.s. nie mam tych akcji. Po prostu przeglądam sobie spółki, patrzę na AT i kupuję te, które dobrze wróżą.
Dnia 2020-12-09 o godz. 14:56 ~mike napisał(a): > Panowie, > Ja zawsze patrzę na AT. Spójrzcie w perspektywie 6 miesięcy. Widać tu odwrócony spodek, także ja widzę tu 2 zł w ciągu najbliższych dwóch tygodni. > Jeśli się sprawdzi, to wkrótce odezwę sie znowu i podam mój typ/ > p.s. nie mam tych akcji. Po prostu przeglądam sobie spółki, patrzę na AT i kupuję te, które dobrze wróżą.
(kurr..., który to już kolejny anioł stróż, od momentu ogłoszenia, że Sanwil na sWig80 wchodzi, który nie ma akcji, ale przegląda i uprzejmie donosi?)
Dzięki bardzo! a jak się nie sprawdzi to też się pojawisz? Bo my bez Ciebie jak dzieci we mgle...
Dnia 2020-12-09 o godz. 15:09 wolnoplus napisał(a): > Dnia 2020-12-09 o godz. 14:56 ~mike napisał(a): > > Panowie, > > Ja zawsze patrzę na AT. Spójrzcie w perspektywie 6 miesięcy. Widać tu odwrócony spodek, także ja widzę tu 2 zł w ciągu najbliższych dwóch tygodni. > > Jeśli się sprawdzi, to wkrótce odezwę sie znowu i podam mój typ/ > > p.s. nie mam tych akcji. Po prostu przeglądam sobie spółki, patrzę na AT i kupuję te, które dobrze wróżą. > > (kurr..., który to już kolejny anioł stróż, od momentu ogłoszenia, że Sanwil na sWig80 wchodzi, który nie ma akcji, ale przegląda i uprzejmie donosi?) > > Dzięki bardzo! > a jak się nie sprawdzi to też się pojawisz? Bo my bez Ciebie jak dzieci we mgle...
wolno+/- też już gula na szyi coraz większa ???? HAHAhhhaaaa tyle "analiz" , wyliczeń , "wyższej" matematyki , "okazyjnych" zakupów (3,84) , a tu KISZKA z wodą trudno uwierzyć , że może być lepszy "analityk" ? ,...... a to już nie pierwszy i chyba nie ostatni , który pisze to co ja pisałem od ok. 5,80
Dnia 2020-12-09 o godz. 15:49 wolnoplus napisał(a): > Dnia 2020-12-09 o godz. 15:39 ~schettino napisał(a): > > Dnia 2020-12-09 o godz. 15:09 wolnoplus napisał(a): > > > Dnia 2020-12-09 o godz. 14:56 ~mike napisał(a): > > > > Panowie, > > > > Ja zawsze patrzę na AT. Spójrzcie w perspektywie 6 miesięcy. Widać tu odwrócony spodek, także ja widzę tu 2 zł w ciągu najbliższych dwóch tygodni. > > > > Jeśli się sprawdzi, to wkrótce odezwę sie znowu i podam mój typ/ > > > > p.s. nie mam tych akcji. Po prostu przeglądam sobie spółki, patrzę na AT i kupuję te, które dobrze wróżą. > > > > > > (kurr..., który to już kolejny anioł stróż, od momentu ogłoszenia, że Sanwil na sWig80 wchodzi, który nie ma akcji, ale przegląda i uprzejmie donosi?) > > > > > > Dzięki bardzo! > > > a jak się nie sprawdzi to też się pojawisz? Bo my bez Ciebie jak dzieci we mgle... > > > > wolno+/- też już gula na szyi coraz większa ???? > > HAHAhhhaaaa > > tyle "analiz" , wyliczeń , "wyższej" matematyki , "okazyjnych" zakupów (3,84) , a tu KISZKA z wodą > > trudno uwierzyć , że może być lepszy "analityk" ? ,...... > > a to już nie pierwszy i chyba nie ostatni , który pisze to co ja pisałem od ok. 5,80 > > > > Żadna gula. Matematyka zawsze daje takie same wyniki, więc obliczenia dalej pokazują te same parametry. > Nic się nie zmieniło. C/Z miało być w okolicy 12-15 po 3 kwartale w okolicy 4PLN i jest, jak przeliczysz. > C/Z10, zgodnie z przewidywaniami będzie przy kursie ok 5-6 PLN po wynikach za 4kwartał. Piszę o wskaźnikach, nie typuję kursu. A to, że spekuła zawitała i "optymalizacja podatkowa", to mnie nawet cieszy, byli tacy, którym było nudno, bo nic się nie działo, to teraz się dzieje w dół, ale pójdzie i w górę. > A u Ciebie jak? Dalej forumowy pajac?
a jak tam "okazyjne zakupy" może teraz trochę złapałeś ,.... bo przeciez "TANIEJ już NIE BĘDZIE " !!!!!
i tak od 5,80
Ja przynajmniej mam niezłą zabawę , a co ty masz ???? makulaturę ???
p.s. nie mam tych akcji. Po prostu przeglądam sobie spółki, patrzę na AT i kupuję te, które dobrze wróżą.
To jest aż nieprawdopodobne ile ostatnio sie tu wynurzyuło takoich falszywych typow, co to "mają akcje ale jutro -10" albo nie maja i spolka ich nie interesuje ale musza napisac ze 2zł niedlugo. Co wy macie w tym mozgu
I te dramatyzowane tytuły-muszą brzmieć negatywnie i dołująco. To wszystko psychologia :-). Jeszcze chłopaki powinni podawać numery kont,żeby im coś wrzucić w podzięce za próby ratowania naszych finansów :-D.
Dnia 2020-12-09 o godz. 16:02 cmpunk napisał(a): > I te dramatyzowane tytuły-muszą brzmieć negatywnie i dołująco. To wszystko psychologia :-). > Jeszcze chłopaki powinni podawać numery kont,żeby im coś wrzucić w podzięce za próby ratowania naszych finansów :-D.
widzę wc ... że sam się do takiej zbiórki przymierzasz ,... już o tym wspominałem , pamiętasz szymek h. , petard ryszu, kod-y , smrody a ostatnio o zbyszku 102nodze było coś głośno , jeśli miałbym akcje i przepowiednie tego "mike" sie sprawdziły , a ja na tym bym zarobił , to nie miał bym oporów dać mu jakiś "datek "
Dnia 2020-12-09 o godz. 16:18 ~schettino napisał(a): > Dnia 2020-12-09 o godz. 16:02 cmpunk napisał(a): > > I te dramatyzowane tytuły-muszą brzmieć negatywnie i dołująco. To wszystko psychologia :-). > > Jeszcze chłopaki powinni podawać numery kont,żeby im coś wrzucić w podzięce za próby ratowania naszych finansów :-D. > > widzę wc ... że sam się do takiej zbiórki przymierzasz ,... > już o tym wspominałem , pamiętasz szymek h. , petard ryszu, kod-y , smrody a ostatnio o zbyszku 102nodze było coś głośno , > jeśli miałbym akcje i przepowiednie tego "mike" sie sprawdziły , a ja na tym bym zarobił , to nie miał bym oporów dać mu jakiś "datek "
Daj mu za nas,rzuć,jak na tacę,w końcu lubisz klimaty sakralne :-).
Dnia 2020-12-09 o godz. 16:36 cmpunk napisał(a): > Dnia 2020-12-09 o godz. 16:18 ~schettino napisał(a): > > Dnia 2020-12-09 o godz. 16:02 cmpunk napisał(a): > > > I te dramatyzowane tytuły-muszą brzmieć negatywnie i dołująco. To wszystko psychologia :-). > > > Jeszcze chłopaki powinni podawać numery kont,żeby im coś wrzucić w podzięce za próby ratowania naszych finansów :-D. > > > > widzę wc ... że sam się do takiej zbiórki przymierzasz ,... > > już o tym wspominałem , pamiętasz szymek h. , petard ryszu, kod-y , smrody a ostatnio o zbyszku 102nodze było coś głośno , > > jeśli miałbym akcje i przepowiednie tego "mike" sie sprawdziły , a ja na tym bym zarobił , to nie miał bym oporów dać mu jakiś "datek " > > Daj mu za nas,rzuć,jak na tacę,w końcu lubisz klimaty sakralne :-).
rozumiem , że "chwilowy" brak gotówki nawet na "okazyjne" zakupy , tak to jest jak się siedzi na akcjach jak na jajkach , a ja jak pisałem opyliłem po 5,55 siedzę sobie na gotówce i na PKN (pisałem wziętym po 45 i 47 ), a ten MIKE sobie radę sam da , widać , że bardziej ogarnięty od was "twardzieli " z snw
Chociaż już coraz mniej wierzy i w te wasze posiadane akcje i te wasze przepowiednie i marzenia o 20, 50 zł nawet za kilka lat ,
> > Dnia 2020-12-09 o godz. 16:18 ~schettino napisał(a): > rozumiem , że "chwilowy" brak gotówki nawet na "okazyjne" zakupy , tak to jest jak się siedzi na akcjach jak na jajkach , a ja jak pisałem opyliłem po 5,55 siedzę sobie na gotówce i na PKN (pisałem wziętym po 45 i 47 ), > a ten MIKE sobie radę sam da , widać , że bardziej ogarnięty od was "twardzieli " z snw > > Chociaż już coraz mniej wierzy i w te wasze posiadane akcje i te wasze przepowiednie i marzenia o 20, 50 zł nawet za kilka lat ,
Codziennie od dawna tu pitolisz na sanwil, ale jak widac sam go kupowales. Udalo ci sie bo sprzedales wyzej przed szczeponkową zwalą, ale rownie dobrze to info moglo wyjsc wczesniej i tez bys wtopił
Dnia 2020-12-09 o godz. 17:12 ~we napisał(a): > > > Dnia 2020-12-09 o godz. 16:18 ~schettino napisał(a): > > rozumiem , że "chwilowy" brak gotówki nawet na "okazyjne" zakupy , tak to jest jak się siedzi na akcjach jak na jajkach , a ja jak pisałem opyliłem po 5,55 siedzę sobie na gotówce i na PKN (pisałem wziętym po 45 i 47 ), > > a ten MIKE sobie radę sam da , widać , że bardziej ogarnięty od was "twardzieli " z snw > > > > Chociaż już coraz mniej wierzy i w te wasze posiadane akcje i te wasze przepowiednie i marzenia o 20, 50 zł nawet za kilka lat , > > Codziennie od dawna tu pitolisz na sanwil, ale jak widac sam go kupowales. Udalo ci sie bo sprzedales wyzej przed szczeponkową zwalą, ale rownie dobrze to info moglo wyjsc wczesniej i tez bys wtopił
On jest kółkarzem,jego satysfakcjomuje kilkadziesiąt groszy,a miał aż 300 akcji i tym spekulował :-).
Dnia 2020-12-10 o godz. 18:14 ~scettinno napisał(a): > Masz rację J-23. Ciężko będzie dokupić taniej. > A ciekawe,do ilu jutro urośnie ??? > Powyżej 3 złotych ?????? >
Zdecydowanie coraz trudniej jest tu coś dokupić ,... niedługo jak tak dalej pójdzie akcje snw będą reglamentowane jak za komuny , na kartki, spod lady i po znajomości