Czy będzie kolejne info o zwiększeniu zaangażowania? Około półtora miliona akcji przemieliło się w ciągu ostatniego tygodnia. Prawie 40 procent wszystkiego co jest w obrocie, a wiemy że tylko 200 tysięcy z tego wziął Artur Górski. Po prawej tylko sto koła papieru w arkuszu, nikt nic pisze na forum od rana, tak jakby wyleszczyło wszystkich. Przedziwna cisza i miliony pytań bez odpowiedzi. Większy spokój niż gdy akcje kosztowały 30 groszy i ogólnie wiało tu bryndzą. Bardzo intrygujące to wszystko.
Rzeczywiście spokojnie, swojsko, bez rakiet i wodospadów.... pewnie do komunikatów że spółki, może ten Biotechlab, moze do inkubatora dołączy ktoś ciekawy.
A może wpadnie info ewentualnym połączeniu... dużo niewiadomych na te chwilę ale jedno jest pewne, że to cisza przed burzą.
No nie ma komu oddać, ale nawet nie ma ciućmoków krzyczących że nas ubrano, że wał stulecia i w ogóle gdzie jest KNF... Na CWA było pełno takich patałachów.
Chyba ty. Wolne żarty, jeśli o mnie pytasz. Z Hub4Fintech wychodziłem powyżej 1,80, po infie o Minutorze i złożyłem zapis na wszystkie akcje z PP. Tutaj na razie jest to trochę kot w worku, ale jeśli to pójdzie w kierunku biotechnologicznym, to powisimy sobie na podwójnych górnych widłach. I tak jestem zaskoczony, że roszady w akcjonariacie nastąpiły już teraz, bo konkrety według czatu z panią Prezes mają być na przełomie roku (przynajmniej jeśli chodzi o inkubator przedsiębiorczości).
Jest biotech i biotech. To co tu jest to jest klasyczny no name. Więc jego wartość jest żadna. A inne projekty to też palcem na wodzie pisane. Jedyny pozytyw, żeby nowi mieli pomysł na spółkę.
"Jest biotech i biotech. To co tu jest to jest klasyczny no name. Więc jego wartość jest żadna." A Minutor Energia na CWA czyli Hub4Fintech to niby jaką miał wartość gdy poszło info o połączeniu? Spółka zarejestrowana w KRS 30 czerwca tego roku, umowa spółki z 11 dni wcześniej z kapitałem zakładowym 50 tys. zł. Wystarczyło hasło "OZE" i jazda, można było po 2,20 zł papier pogonić i nie jest wykluczone że w przyszłym roku będzie jeszcze wyżej, bo spółka jest na etapie silnego rozwoju. Tu może być podobnie i przyznaję ci rację, co do tego że będzie liczył się pomysł na spółkę. Na H4F Górski nie zawiódł, tutaj brał na ostro po 80 groszy, więc zakładam że też ma asa w rękawie