zeby to wzroslo,ja juz wyszedlem z olbrzymia strata,usrednialem od 4,50,i z tego co tu widze nic to nie drgnie,nie chce tracic wiecej,temat sie skonczyl,szczepionki zabily spolki covidowe,sytuacja cowidowa w polsce jest tragiczna,listopad byl miesiacem,gdzie wskaznik smiertelnosc i byl najwiekszy od zakonczenia drugiej wojny swiatowej,rzad polski nie dba o nas,wali przekrety od poczatku pandemii,europa bierze od francuzow tyveki,polska z reszta tez,pis raczej wam sluzby zdrowia nie naprawi,wiec z samego materialu nie bedzie tu pozytku,prawda jest taka,ze godziwa wycena sanwilu to 2,5 i kolejny rekordowy raport moze wystrzeli to na 3,5maks,poziomy 10zl to fantazja,nie przy tym celowym zanizaniu,szkoda,ale wiekszosc “inwwstorow” liczyla tu na szybki cowidowy zarobek,oby wam sie udalo,ale moze trzeba dluzej zaczekac
wiem,niestety zrobilem najgorszy blad inwestowania,dalem sie poniesc hurra optimimistycznym emocjom,i wlozylem za duzo niz powinienem
kupilem sobie za to piekna lekcje inwestowania
Dnia 2020-12-09 o godz. 12:05 ~marzec napisał(a): > wiem,niestety zrobilem najgorszy blad inwestowania,dalem sie poniesc hurra optimimistycznym emocjom,i wlozylem za duzo niz powinienem > > kupilem sobie za to piekna lekcje inwestowania
Ja tez dałem sie ponieść. Majac wydawaloby sie dobrą srednią dokupując po wyzszych kursach. Moze za duzo czytania bankiera i tekstow o drugim merkatorze i niedowartosciowaniu spolki. Ale teraz za wczesnie lub za pozno na sprzdaz. Mysle ze szanse powrotu na 4 są duze do kolejnego raportu, lub nawet wczesniej jesli pojawi sie jakies info
Ale byc moze między innymi przez ciebie sie za grubo sie napakowal. Bo przy 4,8 pisałeś ze spolka jest wielce niedowartościowana i zeby wytrzymac do 2021 to sprzedamy 1 akcje za 50zł
przeze mnie? Przecież piszę od miesiąca ŻE CO DO TEJ SPÓŁKI, na początku się pomyliłem, jak zacząłem grzebać głębiej to zrozumiałem w co tutaj się gra i uważam, że będziemy lecieć dużo niżej
Dnia 2020-12-09 o godz. 12:27 ~ds napisał(a): > żeby patrzeć na takich jak Ty jak płaczą dzień i noc zadając sobie pytanie czemu to spada przy takich wskaźnikach :D
Jesteś kolejnym inwestorem,oprócz scettino,który tylko zarabia i wie,kiedy wejść i wyjść. Gratuluję :-). Pochwal się w takim razie,w co wasza nieomylność zaleca inwestować,żeby zarobić i w jakim terminie? Słuchamy,a potem to zweryfikujemy,mistrzuniu :-D. Krótko i zwięźle-jaka spółka,kiedy kupić i kiedy sprzedać. Zmierzysz się z tematem,czy ztchużysz?
Dnia 2020-12-09 o godz. 12:55 ~ds napisał(a): > Jak ktoś pisze tak :"ztchużysz" to nie mamy o czym rozmawiać.. mogę Ci jedno powiedzieć odpuść sobie inwestowanie jakichkolwiek pieniędzy
Wiedziałem,że nie odpiszesz i skupisz się na błędzie,jednak znajomość psychologii pozwala doskonale ocenić,z kim się ma do czynienia po drugiej stronie :-). Zdałeś test.
naprawdę sądzisz, że po prostu napisze Ci gdzie masz zainwestować a gdzie nie? Jest gorzej niż myślałem z tym akcjonariatem :) no nic Panowie do zobaczenia teraz mnie nie będzie dość długo trzymajcie się mocno i nie poddawajcie poniżej 2,5 zł :)
Dnia 2020-12-09 o godz. 13:28 ~ds napisał(a): > naprawdę sądzisz, że po prostu napisze Ci gdzie masz zainwestować a gdzie nie? Jest gorzej niż myślałem z tym akcjonariatem :) no nic Panowie do zobaczenia teraz mnie nie będzie dość długo trzymajcie się mocno i nie poddawajcie poniżej 2,5 zł :)
Dnia 2020-12-09 o godz. 12:16 ~ds napisał(a): > przeze mnie? Przecież piszę od miesiąca ŻE CO DO TEJ SPÓŁKI, na początku się pomyliłem, jak zacząłem grzebać głębiej to zrozumiałem w co tutaj się gra i uważam, że będziemy lecieć dużo niżej > > CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM
ZACZALAES TO PISAC DOPIERO PO POSZCZEPIONKOWYM WYLESZCZENIU. CZYLI JAK ZWYKŁY TROL, KTORY SPRZEDAL I NAGANIA W DRUGĄ STRONE, ALE... ZNOWU KŁAMIESZ, BO NAWET PO WYLESZCZENIU PISAŁES ZE TU BEDZIE GRANE DOPIERO POD Q4.
POZA TYM CAŁY CZAS TU SIEDZISZ, TO NAJLEPSZY DOWOD ZE PISZESZ TRZY PO TRZY, TAK JAK INNE ZEUSY I VADERY BYLE JAK NAJTANIEJ KUPIC
I ZAPEWNE JAK ZACZNIE ROSNĄĆ TPO ZNOWU ZMIENISZ ZDANIE. ZRESZTĄ TU JUZ NIE MA ZBYTNIO MIEJSCA NA SPADKI
Jak będzie rosło no to super, zarobicie :) ale nie mam pojęcia pod co miałoby to rosnąć, a że lubię sprawdzać czy mam rację to tu zaglądam chyba logiczne nie?
PS. właśnie znowu złamaliśmy 3 zł więc mam nadzieje, że sprzedaliście na podbitce bo dalej lecimy zgodnie z planem
Dnia 2020-12-09 o godz. 12:57 ~ds napisał(a): > Jak będzie rosło no to super, zarobicie :) ale nie mam pojęcia pod co miałoby to rosnąć, a że lubię sprawdzać czy mam rację to tu zaglądam chyba logiczne nie? > > PS. właśnie znowu złamaliśmy 3 zł więc mam nadzieje, że sprzedaliście na podbitce bo dalej lecimy zgodnie z planem
To nie masz dostepu do maklera tylk omusisz wchodzic na forum zeby nas pytać o kurs czy jak xD A co do tego pod co ma rosnąć, to PRZECIEŻ PISAŁES NIEEDAWNO ZE TU BEDZI EGRANE POD Q4. Juz naprawde ręce opadają, ciągle gupisz sie w zeznaniach. I na 50zł pod co mialoby rosnąć?
Dnia 2020-12-09 o godz. 13:16 ~we napisał(a): > Dnia 2020-12-09 o godz. 12:57 ~ds napisał(a): > > Jak będzie rosło no to super, zarobicie :) ale nie mam pojęcia pod co miałoby to rosnąć, a że lubię sprawdzać czy mam rację to tu zaglądam chyba logiczne nie? > > > > PS. właśnie znowu złamaliśmy 3 zł więc mam nadzieje, że sprzedaliście na podbitce bo dalej lecimy zgodnie z planem > > To nie masz dostepu do maklera tylk omusisz wchodzic na forum zeby nas pytać o kurs czy jak xD > A co do tego pod co ma rosnąć, to PRZECIEŻ PISAŁES NIEEDAWNO ZE TU BEDZI EGRANE POD Q4. Juz naprawde ręce opadają, ciągle gupisz sie w zeznaniach. I na 50zł pod co mialoby rosnąć?
Ja bym go nie drażnił,to znany inwestor,do tego z zadatkami na Miodka i Bralczyka :-D. No i nie chce ujawnić swoich sekretów inwestycyjnych,czyli wie,ale nie powie :-).