• Zwrot prowizji Autor: ~and [89.64.62.*]
    Czy otrzymaliście już zwrot prowizji,bo ja wysłałem wiadomość 7.12 w ING Makler i czekam...
  • Re: Zwrot prowizji Autor: ~antyING [94.254.160.*]
    Mnie znowu nie działa strona ING!!!
  • Re: Zwrot prowizji Autor: ~Klient [37.248.253.*]
    Ja chce akcje z emisji po 100 akcji dla klientów ing makler i tyle w temacie zwrot prowizji to jest śmianie się prezesa z klientow maklera każdy klient powinien dostać po 100akcji przez awarie a ci co stracili więcej w zależności od strat to jest fair play ale oni grają nieczysto
  • Re: Zwrot prowizji Autor: ~as [109.196.88.*]
    też złożyłem 7 -go i echo.
  • Re: Zwrot prowizji Autor: ~Zwilnionywiceprezes [37.248.253.*]
    To przecież normalka jeszcze ci puszcza melodyjkę z infolini zwolnić prezesa
  • Re: Zwrot prowizji Autor: ~Adam [31.60.69.*]
    Nie dostalem jeszcze zwrotu. Czekam. Dostał ktoś zwrot?
  • Re: Zwrot prowizji Autor: ~Lukasz [193.56.254.*]
    Kręcą z tym zwrotem nie można się ich o to dopytać pisałem do nich i zero odpowiedzi
  • Re: Zwrot prowizji Autor: ~Lukasz [193.56.254.*]
    Właśnie dostałem odpowiedź z ing prowizje będą zwracane w późniejszym terminie tyle mi napisali powiem krótko żenada późniejszy termin może być i za 10 lat dla mnie to jawne kręcenie
  • Re: Zwrot prowizji Autor: ~Polak [37.248.253.*]
    A to chyba miałeś dużo kasy ja mam mało to mi zlikwidowali prowizje ale jest jedno ale jeśli kupuje AKcje raz na. Miesiąc to po co, mi to... a kasy mi nie oddadzą za to że chciałem. Sprzedać a nie sprzedałem ponieważ skąd maja wiedzieć. O. Tym bo powiedzmy ch cialem. Sprzedać idh. Po 0.013a była awaria i już jest po 0.01 to co mam im napisać chciałem sprzedać a tu awaria a już nie mówiąc o biomedlublin a no chciałem sprzedać gtrinity. A tu zawieszona spolka na dodatek awaria.? No esperoti. Też nie moge sprzedać też mieli awarie. Same awarie eceraannicd awaria. Gciinwest awaria
  • Re: Zwrot prowizji Autor: ~Spoko [94.254.196.*]
    Ja dostałem nr reklamacji i do 23,12 ma być rozpatrzona
[x]
INGBSK 2,97% 398,50 2026-03-25 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.