Padło pytanie, dlaczego cena akcji powinna rosnąć , natomiast ja zastanawiam się, czy jest powód aby ceny poszły w dół ? Otóż, nie widzę żadnych materialnych powodów aby w najbliższym czasie ceny miałyby znacząco spadać. Zatem skoro aktualnie znajdujemy się w trendzie wzrostowym po odbiciu od dna to znaczy, że po tej korekcie przyjdą wzrosty. Trzeba też zaznaczyć, iż spółka w raportach pokazuje zyski i ma perspektywę na rozwój.
Trudno powiedzieć. tutaj nic nie jest dziełem przypadku i pewnie ktoś między sobą przerzuca papier. Na wyniki za 4 kwartał trzeba czekać kilka mies i do tej pory wszystko tu się może zdarzyć. Pewnie jeszcze dobrze jest zorientowany Gallileo. Jego opinie są raczej rzeczowe i obiektywne. Na pewno pisze prawdę a dobre czy złe opinie nie są podyktowane tym, że wyszedł z akcjonariatu i ma interes naganiać na spadki.
Co za laurki… dzięki. No ja juz swoje zdanie pisalem. Tak jak wspominalem po zakupie Sanwila obstawiam ze sie moze poruszac w trendzie bocznym miedzy 2,15 a 2,50 i mysle do wynikow za 2020 ktore beda dobre nie powinno sie wydarzyc nic zlego, a po wynikach to juz zalezy czy Wikana nadrobi na wiosnę ze sprzedazą ponad poł roku posuchy czy nie nadrobi, bo jak nie nadrobi to w kolejnych wynikach moze byc slabo.