Powtórzę a chyba jestem na tym forum od roku najbardziej AKTYWNY. SPRZEDAŁEM i i do SCPf i GOP kupiłem Varsav mocno zgnojony papier . Tu będę się przyglądał z możliwością POWROTU po raz 5
128 w godzinę żeby stracić sam sobie zadaj to pytanie z czego połowa tego obrotu była na ssaniu tu ewidentnie widać straszenie będą kolejne wzrosty zobaczycie
Dnia 2020-12-09 o godz. 10:35 ~Mmarcin napisał(a): > 128 w godzinę żeby stracić sam sobie zadaj to pytanie z czego połowa tego obrotu była na ssaniu tu ewidentnie widać straszenie będą kolejne wzrosty zobaczycie
Wejdź na krótkie interwały tam zobaczysz na jak znikomym wolumenie było podnoszenie, a na jak dużym wolumenie odbył się ruch w dół
Coraz pięknej wygląda ta DYSTRYBUCJA obroty największe od 14 lat. Ciekawe ilu małych wisi na haku po 10-12? 2 tygodnie temu nikt tego za 3.80 nie chciał
Zagranica nie ma dużego wyboru skoro wchodzą w EM to ładują do wora wszystko jak leci ale na małych tego kapitału nie ma. Ja swoje zarobiłem na Swiss i to kilka razy, teraz polatam na innych walorach które jeszcze mają wybicia przed sobą
Dnia 2020-12-09 o godz. 10:54 ~Mmarcin napisał(a): > Jeszcze jedno jeśli ktoś wywala takie ilosci to kto takie ilosci skupuje? Pomysl to ta sama osoba...
Ja myślę, to jest bardzo prosta odpowiedź sprzedają ci co brali po ~3÷5 z zyskiem ponad 100% w 5 może 7 sesji, a kupują ci co wierzą w bajki i poziomy 50+, pewnie jest już trochę DT....