Wg mnie to zaklinacie rzeczywistość / myślicie życzeniowo albo trolujecie na wzrosty. Jeżeli się mylę to podzielcie się wiedzą dlaczego miałoby rosnąć ?
Czy tylko ja widzę info o wycofywaniu się PV? Ciekawe rzeczy się dzieją - nie wiem tylko jeszcze co zwiastują. Wehikuł, o którym nikt nic nie wie, wycofuje się z akcjonariatu małymi kroczkami, ale zwykle robi to na podstawie umów cywilnoprawnych - zatem nie sieje w rynek (przynajmniej wg deklaracji). I nie sprzedają tej samej osobie, bo moglibyśmy mieć już info o przekroczeniu progu 5%... a nie mamy. W czarnym scenariuszu sprzedają na słupy, które wysypią to ulicy, ale pozytyw jest taki, że bez podbicia się nie da ;) Oprocz tego ryzyka nie widzę więcej negatywów. Takie widmo jak PV nie daje dobrego wizerunku. O firmie nic nie wiadomo, są sobie i tyle, w wirtualnym biurze. Nadzieją jest więc, że ktoś to przechwytuje... i tego się trzymam. Bagno okrutne, ale w tej sytuacji ..szamotanie się pogarsza sytuację. czekam cierpliwie na efekty tych roszad.... Pozdr.