• Witam starą wiarę Autor: ~Mariola [31.0.69.*]
    Widzę, że na forum bez zmian
    Czasy się zmieniają ludzka głupota zawsze taka sama. No nic. U mnie wszystko ok. Widzę, ze kurs taki sam po jakim sprzedalam pół roku temu. Autko jeździło wspaniale, ale zle ludzie rozbili mi je. Wziełam odszkodowanie i kupiłam Mercator, sprzedalam, kupilam nowe auto tylko większe bo bezpieczniejsze i bez AMG, bo z AMG strasznie trzęsie. Za resztę przymierzam sie do zakupu NVV. Rsz mi się tu poszczęściło i ładnie zrobiłam to moze uda sue drugi raz. Tylko czy już kupować czy nie jest za drogo?
  • Re: Witam starą wiarę Autor: ~kukiz [37.47.66.*]
    i obwieszczasz na forum ,że chcesz kupić

czy to nie głupota?
  • Re: Witam starą wiarę Autor: ~Mariola [31.0.69.*]
    A co się stało?
  • Re: Witam starą wiarę Autor: ~george [5.173.225.*]
    Ostrożnie z tym zakupem Novavis S A. ponieważ tej spółki niedługo nie będzie.
  • Re: Witam starą wiarę Autor: ~Jacek [37.47.136.*]
    Dlaczego jej nie będzie ?
  • George Autor: ~Jacek [37.47.136.*]
    Skąd dysponujesz takimi informacjami ?
  • Re: George Autor: ~george [213.238.102.*]
    Spółka zmieni nazwę na Voolt . Nie jest już praktycznie niezależną firmą tylko spółką zależną od Novavis Grup i od nich zależy ile będzie zarabiać.
  • Re: Witam starą wiarę Autor: ~NWO [89.64.70.*]
    Ja jeszcze poczekam. Mam na kilka spółek zlozone zlecenia, jak NVV ucieknie to trudno, może inne wpadna. Ale myślę że poniżej 7 zobaczymy (nie, nie mam szklanej kuli, może i nie zobaczymy, tylko moja opinia)
  • Dlaczego spółki nie będzie ? Autor: ~Matrix [178.212.155.*]
    Dnia 2020-12-09 o godz. 11:31 ~Jacek napisał(a):
    > Dlaczego jej nie będzie ?

Bo zmieniają nazwę na:

" >> maiz&tomala KISZONE OGÓRKI>> "
  • matrix czy jak ci tam Autor: ~kukiz [46.134.165.*]
    ponownie ponaglam pytanko

jak to jest z tobą gdy przechodzisz przez bramki na lotnisku ?
  • Re: Witam starą wiarę Autor: ~oze [83.23.248.*]
    Dnia 2020-12-09 o godz. 08:19 ~Mariola napisał(a):
    > Widzę, że na forum bez zmian
    > > Czasy się zmieniają ludzka głupota zawsze taka sama. No nic. U mnie wszystko ok. Widzę, ze kurs taki sam po jakim sprzedalam pół roku temu. Autko jeździło wspaniale, ale zle ludzie rozbili mi je. Wziełam odszkodowanie i kupiłam Mercator, sprzedalam, kupilam nowe auto tylko większe bo bezpieczniejsze i bez AMG, bo z AMG strasznie trzęsie. Za resztę przymierzam sie do zakupu NVV. Rsz mi się tu poszczęściło i ładnie zrobiłam to moze uda sue drugi raz. Tylko czy już kupować czy nie jest za drogo?

MARIOLKA CZY TY CZASEM DO TEGO AUTKA NIE DORABIAŁAS INNYM ZRÓDŁEM ZAROBKU?
  • Re:Dlaczego spółki nie będzie ? Autor: ~Matrix [178.212.155.*]
    > > bo z AMG strasznie trzęsie.

Raczej - źródeł przyjemności ;D
  • Re: Witam starą wiarę Autor: ~Jacuś [89.64.82.*]
    > > Czasy się zmieniają ludzka głupota zawsze taka sama. No nic. U mnie wszystko ok. Widzę, ze kurs taki sam po jakim sprzedalam pół roku temu. Autko jeździło wspaniale, ale zle ludzie rozbili mi je. Wziełam odszkodowanie i kupiłam Mercator, sprzedalam, kupilam nowe auto tylko większe bo bezpieczniejsze i bez AMG, bo z AMG strasznie trzęsie. Za resztę przymierzam sie do zakupu NVV. Rsz mi się tu poszczęściło i ładnie zrobiłam to moze uda sue drugi raz. Tylko czy już kupować czy nie jest za drogo?

MARIOLKA MASZ RACJĘ! GŁUPOTA LUDZKA ZAWSZE TAKA SAMA! DLATEGO ZRÓB TAK SAMO JAK POPRZEDNIO, POCZEKAJ JESZCZE TROCHĘ, KUP ZA 14 I SPRZEDAJ ZA 7 :)
  • Re: Witam starą wiarę Autor: ~Mariola [37.248.208.*]
    Widzisz Jacuś, nie pamiętam Ciebie, zapewne jesteś tu nowy i nie wszystko wiesz. Ja kupiłam po 3 złote, a sprzedałam po 7, 50. Pisałam o tym na forum i wszyscy to widzieli. Chciałeś błysnąć intelektem, a wyszło jak zawsze.
  • Re: Witam starą wiarę Autor: ~Jacuś [89.64.82.*]
    Dnia 2020-12-10 o godz. 11:02 ~Mariola napisał(a):
    > Widzisz Jacuś, nie pamiętam Ciebie, zapewne jesteś tu nowy i nie wszystko wiesz. Ja kupiłam po 3 złote, a sprzedałam po 7, 50. Pisałam o tym na forum i wszyscy to widzieli. Chciałeś błysnąć intelektem, a wyszło jak zawsze.

JESTEM TU NA TYLE DŁUGO, ŻEBY WIEDZIEĆ, ŻE WY ZAWSZE KUPUJECIE NA DOŁKU, A SPRZEDAJECIE NA GÓRCE, ZATEM NIE POTRAFIĘ SIĘ POWSTRZYMAĆ Z KRĘCENIA BEKI Z CIEBIE LOL
[x]
VOOLT -2,42% 2,02 2026-05-08 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.