• Przetargi na płyny Autor: ~KubaM [176.96.146.*]
    Tak na szybko udało mi się znaleźć, że Krynica już w dwóch przetargach startowała, raz prawie wygrała. Poniżej linki:

link

link 

Ile nie znalazłem, ile nie było publicznych tego już nie wiem, natomiast jestem prawie pewien, że wznowienie produkcji było związane właśnie już z wygranymi przetargami.

Czekamy na ESPI.
    Miłego!
  • Re: Przetargi na płyny Autor: ~Jan [46.134.130.*]
    W czasie pandemii zakupy takich płynów firmy dokonują na podstawie poluzowanych przepisów zamówień publicznych, w tym dla KVT jest zielone światło w kierunku rządowych rezerw materiałowych i tyle w temacie. Jeżeli w ESPI jest mowa o nowych opakowaniach to wiadomo też, że chodzi o rynki zagraniczne.
  • Re: Przetargi na płyny Autor: ~Baltazar [5.173.154.*]
    Zapowiadaja pozytywną perspektywę zamówiem w PB
    ....W ofercie ma płyny i żele, do dezynfekcji rąk oraz powierzchni. Kieruje je do klientów indywidualnych, firm i instytucji.

Krynica Vitamin bierze już udział m.in. w publicznych przetargach, ma też zapytania komercyjne, w tym od zagranicznych sieci. Może wytwarzać miesięcznie 15 tys. litrów środków. Płyny wyprodukowane w kwietniu i maju sprzedała za 94,6 mln zł (po uwzględnieniu 14,2 mln zł rezerwy na reklamację pozostaje 80,4 mln zł). W II półroczu przychody z tej działalności wyniosły 87,9 mln zł i stanowiły prawię połowę całościowego wyniku (195 mln zł)...
    Krynica Vitamin wraca do dezynfekcji https://www.pb.pl/krynica-vitamin-wraca-do-dezynfekcji-1102647
[x]
KRVITAMIN 0,89% 11,40 2026-02-13 12:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.