Ale pitolisz, nie czytałeś jak większość za co i kiedy. Wystarczy, że aktywniej będziesz używał kart co wpłynie na prowizje dla banku z transakcji bezgotówkowych. Jeżeli chodzi o wypłaty w bankomatach to bez prowizji w planet cash i swoich placówkach. Czyli nic, dla potencjalnego Sasina, się nie zmieni. Coś jeszcze?
Mam r-ek w mBank od ponad 25 lat, jeszcze był nazywany Multibank. I żadnego obowiązku mobilności nie dostałem. Dalej sms przychodzą na nokię 3310. Smartfon jest zbędny i 3310 rewelacyjnie spełnia swoją rolę.
O co taka afera? Że trzeba korzystsać z aplikacji mobilnej i płacić kartą, żeby prowadzenie konta było darmowe? :) Że opłaty za tranzakcje związane z hazardem są wyższe? Od niedawna jestem klientem i widzę same plusy. Jest tanio, jest wygodnie i mogę załatwić niemal wszystko przez internet. Czytałem informacje o podniesieniu opłat i ciekawi mnie co Cię tak bardzo uderzyło. Banki też mają ciężki okres przez obniżenie stóp procentowch. Obawiałem się, że będzie gorzej i utrzymanie konta będzie droższe. A nie jest.
z tym logowaniem to naprawdę idiotyzm... a jeżeli 10zł to jest mało to zróbmy razy 12miesięcy, mamy 120zł, to więcej niż roczny abonament do BIKu a troszkę mniej niż dzielona, roczna subskrypcja na netflixie... czyli jednak trochę przesada,. Proszę dodatkowo nie wprowadzać ludzi w błąd, bo moje drugie konto w milenium jakoś żadnych opłat nie podnosi... jest dużo alternatyw, a że mbank jest łasy na pieniążki to już inna sprawa.