A co to za figuranci w radzie nadzorczej? Widać po długości bio, że coś tam jest nie tak. Do tej pory byli eksperci znani na rynku wiec każdy napisał o sobie po trzy zdania, a i tak było wiadomo, że to doświadczeni managerowie. Tu mamy no namów, a opis doświadczeń i sukcesów na pół strony każdy - to zawsze wzbudza uśmiech na mojej twarzy ale też zaniepokojenie.
Ta i ci eksperci świetni grali tylko na swoją kieszeń, wszystkie poprzednie zarządy i rady nadzorczej powinny dostać zarzuty karne za działanie na niekorzyść inwestorów.
tak na szybko patrząc lekko się zbroją w mojej ocenie oczywiście. Zastanawia mnie tylko zestawienie - mamy osoby z doświadczeniem w: 1. zarządzaniu, 2. finansach, 3. w zakresie prawa oraz 4. człowieka z zakresu strategii i doradztwa inwestycyjnego. może jednak mają jakiś pomysł na sibie:)
Nie każdy od razu jest sławny i Google wie o nim wszytko. Najważniejszy jest pomysł jak dalej ten biznes poprowadzić.
Nie skreślajmy ludzi tylko dlatego ze ich nie znamy.
Pamiętajmy ze nowy prqcownik zawsze chce się wykazać . Tamtym podziękowano bo nie mieli pomysłu na przyszłość po prostu nie starali się. Ja jestem przekonany że w końcu wskoczymy na wyższe poziomy i to na stałe