Nie sądzę. Za dużo obietnic rzuconych na wiatr które się nie ziściły. Prezes zachowuje się jak dziecko we mgle. Ich test na podatność też miał być hitem a wyszło jak wyszło. Zerowe zainteresowanie. Obawiam się że zaraz zaczną się espi ale nie takie na jakie czekamy... Tzn będą informować o niepowodzeniach. Żałosne jest również to jak prezes zwala wszystko na farmę troli i nasz rząd. Przedszkole
I dodam że też mi będzie ich szkoda jak sprzedadzą ze stratą a później będą się po łbie tłukli jacy byli głupi... :) Scenariusz wg mnie - okolice 150-300zł najpóźniej luty-marzec 2021
Dnia 2020-12-08 o godz. 19:38 ~Pro napisał(a): > I dodam że też mi będzie ich szkoda jak sprzedadzą ze stratą a później będą się po łbie tłukli jacy byli głupi... :) Scenariusz wg mnie - okolice 150-300zł najpóźniej luty-marzec 2021
A NA JAKIEJ PODSTAWIE TAK KOLEGA TWIERDZI???NA PODSTAWIE MARZEŃ I ZYCZEŃ???BO PDSTAW MERYTORYCZNYCH NIE MA ABSOLUTNIE ŻADNYCH...SORRY ALE TAKAJEST NAGA PRAWDA...
Na podstawie umowy na kilkanaście mln USD za 2 tygodnie. Jesteś w stanie policzyć ile to złotówek? Jak nie to zapytaj jutro Panią z matematyki w trakcie zdalnego nauczania