• Tak jak myslalem... Autor: ~Gallileo [83.6.217.*]
    Widzę, że dzis na Sanwilu w końcu wyszło trochę słońca...
    No cóż... Tak jak pisalem... przy wartosci ksiegowej +/- 10% powinno odbić i tak się stalo. Wczoraj prawdopodobnie ktoś (prawdopodobnie z towarzystwa B.) optymalizował sobie podatki. Mysle ze najgorsze jest juz za Wami
  • Re: Tak jak myslalem... Autor: ~Gallileo [83.6.217.*]
    Nawet mnie wczoraj delikatnie kusiło aby złapać troche w okolicach 3 PLN, ale uprzedzając pytania.. nie, nie wzialem... to nie moja bajka. Na szczescie moj portfel tez ostatnio zarabia, wiec nie musze sobie pluc w brodę
  • Re: Tak jak myslalem... Autor: ~we [193.192.177.*]
    Dnia 2020-12-08 o godz. 18:40 ~Gallileo napisał(a):
    > Widzę, że dzis na Sanwilu w końcu wyszło trochę słońca...
    > No cóż... Tak jak pisalem... przy wartosci ksiegowej +/- 10% powinno odbić i tak się stalo. Wczoraj prawdopodobnie ktoś (prawdopodobnie z towarzystwa B.) optymalizował sobie podatki. Mysle ze najgorsze jest juz za Wami

Mnie sie wydaje, ze pisales ze moze tam spasc, a jak spadnie wiecej to mocno bys sie zdziwil, ale chyba o odbiciu nie wspominałeś
  • Re: Tak jak myslalem... Autor: ~Gallileo [83.6.217.*]
    No to się rozumie trochę samo przez się, ze jak sięga dna to potem trochę odbija, ale masz rację. Będąc precyzyjnym.... o odbiciu nie napisałem.
  • Re: Tak jak myslalem... Autor: sandman76 [178.235.176.*]
    co racja to racja.
    Na ile mogę piszę tutaj, żeby nikogo nie słuchać przez aklamację - tylko myśleć samodzielnie i wyciągać wnioski.

Ale trzeba przyznać, ze tutejsze trolle są wyjątkowo aktywne :).
    Czasami napiszą nawet coś śmiesznego.

Ale to tyle. Nie brać pod uwagę tych farmazonów w kontekście swojej strategii inwestycyjnej i będzie git.
  • Re: Tak jak myslalem... Autor: ~we [185.209.178.*]
    A jaką masz tutaj strategie?
  • Re: Tak jak myslalem... Autor: ~J-23 [37.47.14.*]
    Tak jak myślałem wczoraj to była jednodniowa , a mówiąc ściśle 1/2 dniowa podbitka ??
  • Re: Tak jak myslalem... Autor: ~Aa [31.60.101.*]
    Jest i nasz mistrz analizy wstecznej
  • Re: Tak jak myslalem... Autor: ~J-23 [37.47.14.*]
    Ja tylko opisuję rzeczywistość , szarą rzeczywistość na SNW
    Spadało, spadało od kilku tygodni z lekkimi przerwami, widać było wyrzut akcji, wczoraj może ? dla zachęty leszczynki zrobili 1/2 dniową podbitkę i dziś c.d. ZJAZDU ,...??
    napisałem wczoraj na zamknięciu o liczbie Pi (3,14.....), a dziś zakładam powrót na liczbę e (2,718281828459) , czyli do wczorajszego minimum 2,72
    się okaże , zobaczymy .

a może TY nas tu oświecisz i powiesz ile będzie na koniec sesji ???
    Nie da się tego przewidzieć. Gdybym wiedział takie rzeczy to byłbym bogaty i nie dzielił się taką wiedzą na forum :)
  • Re: Tak jak myslalem... Autor: ~grucha [95.160.156.*]
    mało kogo interesuje twoje zdanie, pojawiacie sie ze swoja ekipa zawsze jak jest jakies spadek. jak zaobserwowalismy lekki wzrost jakos siedzieliscie cicho.
  • Re: Tak jak myslalem... Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    takich mistrzów analiz wstecznych mamy na giełdzie mnóstwo :)
    Nie ma co zawracać sobie nimi głowy :)
  • Re: Tak jak myslalem... Autor: cmpunk [37.47.35.*]
    Dnia 2020-12-09 o godz. 10:31 ~J-23 napisał(a):
    > Ja tylko opisuję rzeczywistość , szarą rzeczywistość na SNW
    > Spadało, spadało od kilku tygodni z lekkimi przerwami, widać było wyrzut akcji, wczoraj może ? dla zachęty leszczynki zrobili 1/2 dniową podbitkę i dziś c.d. ZJAZDU ,...??
    > napisałem wczoraj na zamknięciu o liczbie Pi (3,14.....), a dziś zakładam powrót na liczbę e (2,718281828459) , czyli do wczorajszego minimum 2,72
    > się okaże , zobaczymy .
    >
    > a może TY nas tu oświecisz i powiesz ile będzie na koniec sesji ???

To się nie ma okazać,to ma być pewniak. Przecież masz 95% sprawdzalności,więc skąd taka niepewność? Po co te znaki zapytania? Boisz się czegoś? :-)
    Boi się KNF u
[x]
SANWIL 0,00% 1,32 2026-05-26 15:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.