Widzę, że dzis na Sanwilu w końcu wyszło trochę słońca... No cóż... Tak jak pisalem... przy wartosci ksiegowej +/- 10% powinno odbić i tak się stalo. Wczoraj prawdopodobnie ktoś (prawdopodobnie z towarzystwa B.) optymalizował sobie podatki. Mysle ze najgorsze jest juz za Wami
Nawet mnie wczoraj delikatnie kusiło aby złapać troche w okolicach 3 PLN, ale uprzedzając pytania.. nie, nie wzialem... to nie moja bajka. Na szczescie moj portfel tez ostatnio zarabia, wiec nie musze sobie pluc w brodę
Dnia 2020-12-08 o godz. 18:40 ~Gallileo napisał(a): > Widzę, że dzis na Sanwilu w końcu wyszło trochę słońca... > No cóż... Tak jak pisalem... przy wartosci ksiegowej +/- 10% powinno odbić i tak się stalo. Wczoraj prawdopodobnie ktoś (prawdopodobnie z towarzystwa B.) optymalizował sobie podatki. Mysle ze najgorsze jest juz za Wami
Mnie sie wydaje, ze pisales ze moze tam spasc, a jak spadnie wiecej to mocno bys sie zdziwil, ale chyba o odbiciu nie wspominałeś
Ja tylko opisuję rzeczywistość , szarą rzeczywistość na SNW Spadało, spadało od kilku tygodni z lekkimi przerwami, widać było wyrzut akcji, wczoraj może ? dla zachęty leszczynki zrobili 1/2 dniową podbitkę i dziś c.d. ZJAZDU ,...?? napisałem wczoraj na zamknięciu o liczbie Pi (3,14.....), a dziś zakładam powrót na liczbę e (2,718281828459) , czyli do wczorajszego minimum 2,72 się okaże , zobaczymy .
a może TY nas tu oświecisz i powiesz ile będzie na koniec sesji ???
mało kogo interesuje twoje zdanie, pojawiacie sie ze swoja ekipa zawsze jak jest jakies spadek. jak zaobserwowalismy lekki wzrost jakos siedzieliscie cicho.
Dnia 2020-12-09 o godz. 10:31 ~J-23 napisał(a): > Ja tylko opisuję rzeczywistość , szarą rzeczywistość na SNW > Spadało, spadało od kilku tygodni z lekkimi przerwami, widać było wyrzut akcji, wczoraj może ? dla zachęty leszczynki zrobili 1/2 dniową podbitkę i dziś c.d. ZJAZDU ,...?? > napisałem wczoraj na zamknięciu o liczbie Pi (3,14.....), a dziś zakładam powrót na liczbę e (2,718281828459) , czyli do wczorajszego minimum 2,72 > się okaże , zobaczymy . > > a może TY nas tu oświecisz i powiesz ile będzie na koniec sesji ???
To się nie ma okazać,to ma być pewniak. Przecież masz 95% sprawdzalności,więc skąd taka niepewność? Po co te znaki zapytania? Boisz się czegoś? :-)