Panowie na 3,06 było wsparcie, ale okazało się mało istotne - widocznie nie wielki wolumen tam się mielił .
A poza tym, nie wojuje się z silniejszymi.
Wiecie które małe rybki najlepiej żyją ? Te które pływają przy paszczy ogromnych ryb - płyną o krok za nimi i jedzą i są bezpieczne. A jak chcą wojować z dużymi rybami to umierają.
Liczę, że to co się zadziało, to w celu wyższym niż moja średnia :) A czas pokaże czy zarobię, czy też zdeponowałem środki na nieoprocentowanym kocie maklerskim :)
Pisał bo miał w tym cel. Pisał bo chciał żeby dziś było to co było.
Ja nie wierze w przypadki, ale wierze w dobrze napisane scenariusze. A żeby takowe się spełniały musi być kilku aktorów. Na tym forum to znikoma ilość Nas leszczy wzięła udział w tym przedsięwzięciu , ale każda akcja się liczy.
Obserwuje i się cały czas uczę czegoś nowego.
Zeus pisze swoje , ds swoje , a my swoje. Każdy ma swój rozum doświadczenie i wiedzę.
Życzę Nam aby nauczyć się grać z trendem sentymentów jakie są na giełdzie , a sentyment to My i Zeus i ds , ect.
Dnia 2020-12-08 o godz. 18:47 ~świstak napisał(a): > Z piątki spadło na trzy a i tak wszyscy pampersy mają mokre z zachwytu :-))
Nikt nie ma mokrych pampersów. Skoro spółdzielnia rozgrywa takie akcje,to nie po to,żeby stracić. Jeden wytrzyma,inny po takich wpisach straci. Z resztą Ty też tu nie jesteś bezinteresownie,wręcz wpisując się, może przypadkiem,w strategję spółdzielni,a szkoda. Na szczęście są tu ludzie,którzy wiedzą,z czym się to je i można ich śmiało posłuchać.
Dnia 2020-12-08 o godz. 22:10 cmpunk napisał(a): > Dnia 2020-12-08 o godz. 18:47 ~świstak napisał(a): > > Z piątki spadło na trzy a i tak wszyscy pampersy mają mokre z zachwytu :-)) > > Nikt nie ma mokrych pampersów. Skoro spółdzielnia rozgrywa takie akcje,to nie po to,żeby stracić. Jeden wytrzyma,inny po takich wpisach straci. Z resztą Ty też tu nie jesteś bezinteresownie,wręcz wpisując się, może przypadkiem,w strategję spółdzielni,a szkoda. Na szczęście są tu ludzie,którzy wiedzą,z czym się to je i można ich śmiało posłuchać.