Dzięki za link. Przeczytałem. Może po lekturze tego artykułu, potencjalni inwestorzy zaczną kojarzyć Zortrax z Corelensem i przełoży się to na rozpoznawalność obu spółek, a co za tym idzie - wzrost notowań?
Dnia 2020-12-08 o godz. 14:55 ~Karol napisał(a): > Na wzrost kursu wpływa kupowanie a nie stękanie na forum >>>> Karol to ty latasz po forach i naganiasz jeszcze trochę i będzie jazda szkoda że tak mało akcji w obrocie
Jest dobrze, po tygodniach wywalania wygląda na koniec chyba Sekretna zeszła do 0. Teraz widać powolne zbieranie pozostałych akcji. Powolutku w górę. Myślę, że przed pojawieniem się konkretnych komunikatów będzie powyżej 4. Czasu coraz mniej do ogłoszenie daty wejścia Zoltrax na giełdę. a wtedy ...
Dnia 2020-12-08 o godz. 14:59 ~Mef napisał(a): > Jest dobrze, po tygodniach wywalania wygląda na koniec chyba Sekretna zeszła do 0. Teraz widać powolne zbieranie pozostałych akcji. Powolutku w górę. Myślę, że przed pojawieniem się konkretnych komunikatów będzie powyżej 4. Czasu coraz mniej do ogłoszenie daty wejścia Zoltrax na giełdę. a wtedy ...
wywalania?? daj spokój, kurs pilnowany aby nie odjechał zbyt szybko